- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
CPT.Pirk #98878 üzenetére
Eleve a lutrisos link több mint egy éves. Emlékeim szerint anno elindult lutrissal, de kb. 3 verzióváltás után kakukk lett az egész. Nem tudom, ti most próbáltátok?
Saját tapasztalatom szerint Lutriszal most nem indul el. A log mindenféle errort dobál rád dxvk meg a frincfranc, dxvk-t kikapcsolod, utána fekete kocka, de igazából semmi értelmezhető nem jelenik meg nálam, biztos lehet állítgatni, de ki a tök ért hozzá? Én nem. Persze lehet, hogy az én Manjarommal van a baj, nincs kizárva.
Ezzel szemben exe letölt, kattrá, wine feltelepíti, utána a WGC feltelepíti a játékot és játszol, folyamatosan frissítgeti magát és eddig (kopp-kopp) semmi gond nem volt a wine-nal, meg ezzel a játékkal. Most megnéztem 1.0.22 óta használom így a játékot, ami elvileg 2023. októberi kiadás, kb. 1 éve.
Úgy, hogy az SDDM-em nem működik, Manjaron még mindig x11-et használok nem waylandet, , át se tudom állítani valamiért, ott is valami gebasz van, mert az a plazmás frissítés nekem sem sikerült, a mesanonfrees csomag maradványok még mindig szemetelnek és a mesat sem tudom a hivatalos manjarosra frissíteni. Szóval egy csomó szar van a rendszeremen, de a World of Tanks megy.Tényleg a mesásra mond valaki valami okosságot, hogy hogy lehet, hogy a kisebb verziószámút újabbnak veszi?
Illetve ennek ellenére lehet forceolni a frissítést ezekre a csomagokra, anélkül, hogy nuke-olnám a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 4
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest