Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laszi84

tag

Üdv!
    Nemrégiben kaptunk egy mailt az egyetemtől, hogy született egy megállapodás, miszerint a tanárok és a diákok is ingyenesen használhatják a Novell Suse Linux 11-et, és az OpenOffic-t.
    Letöltöttem a novell honlapjáról ezt: SLED-11-DVD-i586-GM-DVD.iso ha jól tudom ez a 32 bites, és boot képes iso-ról van szó. Az iso-t kiírtam dvd-re, úgy ahogy azt kell, nem az 1 db iso fájlt mint azt sokan csinálják. Minden ok, win-ben beolvassa a lemezt megvannak a fájlok, reset majd irány a bios cd-ről boot beállítva, de mégsem indul el a telepítő, hanem tölt a win, se a PC-n se a zsír új notin se indul (először arra gondoltam, hogy öreg a pc és dvd-ről nem tud bootolni) de így ezt is kizártam. Már jártam így UHU-val Mandrivával is, ott az a megoldás született, hogy cd-s UHU-t töltöttem le, az elindult faszán. Csak azt nem szeretem.
    Mit csinálok rosszul, már próbáltam DVD-RW-n DVD-R még a DVD+R van vissza, de nem hinném, hogy az lenne a hiba. Ma egész délután gúgliztam, volt aki hasonló problémával küzdött, de megoldás a cd-s verzió lett. Ebből meg nincs cd-s verzió, meg eleve, akkor windows 7-se fog majd tudni települni, mert DVD-n van. Eszem eldobom...

Valaki segítsen nekem! :O :F
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák