Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    Sziasztok!

    Az adatlapomon talahato Ryzen konfguraciomra Fedora 31-et tettem KDE-vel.

    Biztos tok trivialis dolog amit kerdezni fogok, de nem akarnam szetverni a rendszert:

    A zart nvidia control panelben ha beallitom a kijelzoim fenyerejet, akkor azok jok lesznek a kovetkezo ujrainditasig. Akkor ugy tesz a rendszer mintha soja semmit nem allitotam volna. Ha megint behuzom a csuszkakat (ez harom monitornal elegge idoigenyes :) ) akkor megint jo...

    Hogy lehetne veglegesen megmondani neki, hogy mit hasznaljon? Ha felhasznalokent elmentetem az nvidia-settings-rc-t (mivel a home-omban van, es az en felhasznalomra vonatkozik igy ugy gondolom eleg...), azt nem veszi figyelembe. Meg nem is menti bele a beallitott fenyero ertekeket.

    Ezt latom kilepesnel:

    A kijelzokon allitottam kezzel fenyerot, de szeretek utana igazitani a driverben is. Lehet azert irja a figyelmeztetest, mindenesetre szamomra rejtely, hogy a -0.53-as fenyesseget amit hasznalok, hogy lehetne fixre berakni, hogy legkesobb loginnal alkalmazza.

    A kezikonyvet is atolvastam mar, a "3. Loading Settings Automatically" reszt is igyekeztem akalmazni... Nem tudom, hogy a nvidia-settings-rc-ben mikent irjam at a fenyesseg ertekeket, nem igazan talaltam hozza leirast.

    Probalkoztam az -a kapcsoloval is, de nem talatam a fenyesseg beallitasahoz szukseges opcio nevet Google-folden. :(

    Ubuntun is jott mar szembe ez a gon, sajnos nem tudtam megoldani ott sem.

    Remenykedem, hogy talan ti tudtaok segiteni.

    Driver verziom: 440.44
    Videokartyam: GTX960 4GB

    Koszi!

    Udv. core2

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák