Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Na, orulok neki, hogy ennyiotoket megmozgattam, de el keseritetek. En nem tudom, vagy ennyire tul nagy bakugrasokkal halad a megfoagalmazasom, s nem tudjatok kovetni amit irtam, vagy ti nem tudjatok a szalakat kulon tenni, de...Tisztelet a kivetelnek!
(#65241) ubyegon2 Persze, nekem se azzal a reszevel volt fennakadasom.
(#65246) gregory91 Majd megnzem azt a sort is, most pont az volt a cel, hogy mukodik. Azert volt furcsa, mert egy masik jatek ment egybol, meg a WoWs csak egy hibat adott, aminek se fule se farka nem volt szamomra, s googlevel sem talaltam semmit, kiveve ket masik alkalmat, amikor egyszer oda jutottak ki a hibauzenet nyoman (mert ott volt ertelmezheto), hogy fontot telepitsen, mig a masiknal szinten ertelmezheto hiba vegett hogy tegye fel a pro drivert, s utana mukodott neki.
(#65247) Shyciii Ugyanott tartunk, neked nem eseted. Nekem viszont PC a jatekkozpont is.
(#65248) Frawly 1 Nem felek a terminaltol (anyamat hoztam fel peldakent, eki fraszt kapna, a hugom is a fejemhez vagna a papucsat, s az ocsem is morogna egy sort, de normal esetben anyamnak csak a extrabb dolgait kene kiveseznem, hugom eseteben a bolthoz kapcsolodo alkalmazasokat, mig ocsem eseteben szinten javareszt jatekok jonnek elo, mint hibaforrasok), de nem annak kene az elso kiindulasi pontnak lenie egy GUI felulet eseteben, s pont a peldad illetve egy reakcio mutatja, hogy nem vagyok hulye, csak masok azok (s nem rad celzok, hanem a program devre). Ha te terminalbol inditasz egy vilageletedben grafikusan hasznalt teszt programot, akkor te ehhez vagy szokva, viszont en magam grafikus feluletes wines megszokasommal duplakattintottam, semmi nem tortent, majd megint, ugyanaz, mar rakerestem, hogy megis hogy kell elinditani, s igy inditottam terminalbol, ahol irta, mi a baja, amit le is nyomoztam, s ment fel a vonatkozo csomag egybol.
Hol irtam, hogy ketszeres teljesitmenyt akarok kisajtolni, azt irtam, hogy felgozzel ment a jatek alatt, s le akartam ellenorizni, hogy nem hardware hiba, s nem driver limitacio. Tul regota finomhangolom a hardwareim mukodeset win alatt ahhoz, hogy feljek a cmd.exetol/terminaltol.
Na vajon, milyen VEGA GPUrol van szo. Legalabb ketszer irtam vonatkozo system specet. Pont emiatt a friss kernel friss mesa utvonal miatt ment a hercehurca nekem.
Hidd el nekem, 2016 aug ota banyasztam winen, eloszor az RX480ammal, majd a VEGA64emmel is, s az egyetlen gond ami volt, a hogyan halkitsam le a ket kartyat, hogy tudjak mellette aludni a szobaban temakor volt. HJa, s az szinten igenyli a cmd hasznalatat.
Nem felek hasznalni, csak nem annak kene az elsodleges megoldasnak lennie egy desktop gui rendszer eseteben. Marpedig jelenleg gyakorlatilag mindenre egybol megoldaskent terminal parancsok pattannak elo, barhova nezek, mikor keresek googlevel.UI. s igen, en vagyok a hulye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest