Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • okoska74

    senior tag

    válasz ubyegon2 #56954 üzenetére

    Saját véleményem:

    Pedig a linux nem windows, hogy csak újratelepítéssel javítható. És ezek az eszközök meg némi alapfokú programozási ismeret eltengethetetlen hozzá. Ma már szinte senki nem fordít magának kernelt pedig jelentős javulás lehetséges. Anó Slackwares korszakomban nem egy progit is hozzáforgattam a géphez és azt kell hogy mondjam hibátlanul működött is kikapcsolás nélkül 6 évet. A fordított rendszer is majdnem fele olyan nagy mint a csomagban érkezők. Tény, hogy 1-2 hét mire feláll a használható rendszer de atom stabil, és ha csak nem változott valami a gépben későbbi változatokhoz is jók a programok. Az is igaz, hogy mazoista vagyok de így legalább megtanultam, hogy mit miért és nem ér meglepetés ha valami nem jól működik. Bár sajnos a különböző linux változatok eltérő mappa szerkezete tud még meglepetést okozni.

    A kezdőknek pont az a bajuk, hogy nem az 1. tól kezdenek ismerkedni a rendszerrel hanem a 10. tól. Igaz, hogy jó sok tanulást és kudarcot kell megélni de legalább átlátnák a szabad rendszerek határtalan használhatóságát.

    Megértem ha valakinek elsőre nem jön be, nekem is a harmadik próbálkozásomra sikerült megbarátkoznom a linuxal úgy 20 éve.

    Minden kedves fórumtársamnak Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

    iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák