- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Anakin007 #52387 üzenetére
Talán:
1. Debian frissítés szúrta el? Nem lehetetlen, nálam már volt ilyen, a Dell notinál, többé nem tudtam a monitor fényerejét állítani.
2. Időközben nem került fel egy másik oprendszer a jelenlegi rendszer mellé? Nálam a VirtualBox összecsinálta magát Ubuntu-n, ha a Windows 10 és felfigyelt a gépen, Fedora-n nem.
3. Le kéne csekkolni, hogy nem-e esetleg csak bevan ragadva a printing queue-ben a dokumentum.
4. Régebbi Wine feltelepítése esetleg. Mivel a Wine, ha jól tudom írkálgat saját "Windows kernelt".
5. Lehet ha kijavítod a LAN-os problémát akkor megoldódik, lehet oda ment valami frissítés titokban és onnantól kezdve "elszúrta" az egészet.
6. Nézd meg a CUPS-ot, nem ismerem a progit, de sejtem, hogy olyan .NET library-t használ, aminél a Wine elhasal, és szerintem pont a PDF generáláshoz. (Réginek tűnik nekem ez a szoftver így képek alapján)Linux haladóknak topikot is érdemes megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest