-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
válasz
ubyegon2 #34772 üzenetére
De, de, de a fórumtárs tudta követni, csak az adott helyzetben rossz volt a feltételezés, hogy hol is a hiba. Lassan jövök rá, hogy hol hibázgattam.
Szegény Fedorát utoljára azért töröltem, mert Chrome alatt nem ment a Cib Bank java alkalmazása. Suse alatt rájöttem, hogy FF-ban megy, de Chrome-ban nem. Rohad el....Azok a telepítések úgy voltak, ahogy mondtam, és én sem értem, hogy lehetett az LXDE telepítés után a nem létező Ubi Grub. Azt hittem, h ti t'án tudjátok, de nem....
Marha egyszerű volt ám minden telepítés: töröltem a partíciókat vagy előre vagy live usb alatt, és hoztam létre újat, vagy a liveból azonnal feltelepítettem rá. Nem értem, mást nem csináltam.Azért kellett ennyi disztró mert:
1. Ubi és rokonság kilőve, mivel nem tud leállni a gép azokkal kernelekkel.
2. Fedora és SuSe majdnem teljes körű, de néha bonyesz is, hogy yum, extender, yast, yast2, hol-mi.... mindegy, nagyjából már mentek, de a teljesítményük már nem különbözött a frissen felrakott Win7-től... pedig nem ezért kerestem a linuxot... Fedora több mint egy percig homokórázott, mire kikapcsolt.
3. Puppy, LXDE nem volt elég, vagy már untam, nem tudom, most nem jut eszembe, hogy miért, repültek.Meglepődtem, hogy sem a KDE, sem a Gnome nem hasonlítható össze finomságban a Win7-tel, sajna, most így érzem. Nem tudtam hangolni őket, nem éreztem könnyűnek őket.
Suse még fent van, de az meg kihízta magát
Nem baj, majd megszülöm ám ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reklámblokkolók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztrofotózás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest