Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
N0zer0 #32323 üzenetére
Csak felmerült a Win 7 vásárlása, mert 7e Ft egész jó ár érte és lehet még olyan alkalmazás, ami nincs meg linuxra. Igen a gépeim gyengék, de a gyártó szerint a notin a Vista-nak futnia kellene. Próbáltam rajta a Win 7-et, ment egy darabig, majd, egyre lassabb lett, sokszor fagyott, próbáltam Linuxot rárakni sikertelenül, kiderült, hw hibás a gép, (rossz a HDD és a DVD meghajtó), most ezek már jók, és várom a komolyabb procit. XP-vel egész jó volt a noti, filmet simán lehetett nézni rajta.
Egyébként a Libre Officre gondoltoltam, hogy ingyenes elnézést, ha félreérthető voltam.Libre Office a gondom, hogy a Calc időközi mentéskor megáll, pont annyi időre, ami engem nagyon zavar, az egyik cellából a másikba másolás nem mindig lehetséges, sokat használom ezért roppant bosszant, az egyszer beállított cellaformázások elállítódnak, és nem is tudom visszaállítani pl. van egy függőleges számsorom és az egyik-másik szám jobb szélen a többi középen, ha a kilógó számokat is középre igazítom akkor is kilógnak a sorból
A Writer iszonyúan lelassul, egyes megnyitott vagy bemásolt szövegtípusoknál, háttér mentésnél ua a helyzet, mint a Calc esetében. ezek nem jelentettek godot az MS Officenál. A másolás-beillesztés a jobb egér klikk menü legalján. Lehet apróságok ezek, de engem roppant mód bosszantanak. Sajos az Abiword és a Gnumetric is nagyon lassu, akadós. Lehet az Open Office-t kellene kipróálnom.Grafikai programok amik a gépemen vannak, reménykedtem, hogy jók lesznek valamire, de most, hogy felmerült a téma, legalább -GIMP kivételével- törlöm ezeket.
fotoxx, (angol, bonyolult,)
F.Spot, (ez sem ismeri fel képeimet)
Gimp, ( rendszeresen lefagy vagy magától bezáródik)
Image Magic, (angol, ...
MyPaint (nem tudok kijelölni, kivágni, pedig egész jó lehetne)
Pinta (hiába jelölöm ki a kivágandó részt nem csinál semmit)
Shotvell ( nem tudom mire jó, egy képet sem ismer föl)Ami kellene, egy egyszerű mint Paint (Win XP) és egy közel GIMP tudású grafikai program, de lehetne egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest