- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Jaj de jó hogy válaszoltatok! hát csak várni kellett! pedig én hülye már fel is tettem a kérdést a nagy linux topicban, mielőtt ide visszanéztem volna. no, ezer bocsi. most végigolvasom mégegyszer lassan, nyugodtan az egészet. a sztorihoz hozzátartozik hogy letöltöttem az összes nagy linux disztrót, ami kb 10 giga de lehet több, már azalatt majdnem kihullott a hajam, főleg hogy nem tudtam őket telepíteni...
mod: akkor kiegészítem a mesét, mindent elolvastam. megpróbáltam mindent letiltani a bios-ban (egyébként se a tv kártya volt hanem a hangkártya miután jobban megnéztem...) mindenesetre kivettem a tv kártyát istehát: letiltottam a hangkártyát, még az usb portokat is, soros, párhuzamos portot, lant, tényleg mindent, és valami még mindig nem jó... egyszer a fedora eljutott odáig, hogy már értelmes szöveget írt ki, azt is hogy stolen memory hány mega (az integrált vidkártyára vonatkoztatva), ilyenek, aztán mégis elromlott megint, asszem akkor az is újraindult. érdekes csemege, vessetek egy pillantást az alaplapomra, katasztrófa, 4x pci-e van rajta, szóval én úgy érzem hogy a többi se lehet egy csúcsalkatrész benne, lehet az egész emiatt van. mellesleg a memtest86 memóriahibát jelez, ha a bios(all) memóriát is leellenőrzöm. máskor meg soha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest