Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Skacok, most ott tartok, hogy jó ez a linux, de nekem hiányoznak a megszokott win-es programjaim. Tutira nem tudnék áttérni rá. Jelnleg egy Bodhi linuxot nyúzok, ami Ubuntu alapú, csak sokkal gyorsabb. Szép, jó gyors, de vannak korlátai.
Netezni, zenét hallgatni, meg egy levelet megírni tökéletes, de nálam itt meg is állt annak ellenére, hogy sosem játszom a gépen. Lehet, hogy kevés linuxos ismereteim mondatják ezt velem.
Amiket win-en használok, és szeretek:
Photoshop - itt tudom, hogy itt van a GIMP, de én nem tudom megszokni
Dreamweaver - ennek nem találtam alternatívát, ami ilyen kezes lenne
FastStone Image Viewer -ilyet sem találtamNem tudom, hogy ezeket lehet-e futtatni Wine-on, vagy valami virtuális felületen.
A többi dolog nagyon jó linuxon, bár a kezelése szerintem jóval bonyolultabb mint egy win (amíg bekonfigurálod, és ha probléma van). Tegnap p. az enlighment szólt, hogy frissítsem, megtettem, mire szépen kiléptetett, és többet vissza sem engedett grafikus felületen. Szerencsére másik gépen kigugliztam egy három soros parancssort, amit konzolon begépelve (mert persze, hogy jó volt a jelszóm, csak a grafikus felületen tiltott le), frissíteni kellett az egész linuxot, mire helyrejött.
Ilyen dolgokkal találkozva, ha valakinek nincs másik gépe, vagy kevésbé hozzáértő, asszem summás véleménye lesz a rendszerről.
Bocsi a hosszú hsz.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest