Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Olvasgatom itt, hogy elég egyöntetű a vélemény arról, hogy LG-t kell venni, és Pl: a Samsung elég retek hozzá képest. El is hiszem.... Én is eddig elég nagy Lg fun voltam dvd iróban, és mindenkinek ezt ajánlottam. Na de ennek vége... A közvetlen haveri körömben a 9(!) Lg dvd íróból eddig 4 döglött meg. Szerencsére mind gari időn belül. Igaz azok nem garvírozós cuccok, hanem sima dvd írók voltak, de többféle típus is volt köztük. Ezek után inkább Samsung ''lájtszkrájbot'' vettem. Illetőleg becseréltem a döglött Lg 4163-as írót. Szerintem elég siralmas statiszika...
Illetve többször is előfordult Lg-kkel, hogy a lemezeket nem volt képes a megfelelő sebességen írni, csak kisebben. Még firmware frissítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest