Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza81
csendes tag
Nos a technológia általánosságain túl szeretnék konkrét tapasztalatok után érdeklődni, és sajátjaimat megosztani.
Miután kitört rajtam a LightScribe láz, egy LG GSA-4166B -re ruháztam be.
Tapasztalataim igen vegyesek, az első próbálkozások után.
Mint azt itt is írták, egy cimkét többször is fel lehet égetni ugyanarra a lemezre (szerintem akármennyiszer, ugyanis nem érzékeli, hogy már egyszer írt rá).
Egyszeri felégetés után igen gyenge lesz a cimke kontrasztja (mintha egy fátyol lenne előtte). Ez annyit jelent, hogy képeket nem igen lehet használni, nem lesz szép, ahhoz kevés ez a kontraszt. Elfogadható eredményt csak akkor ad, ha fehér a háttér, ezen van a szöveg, esetleg egyszerűbb grafikák.
Megoldás lehet a kontraszt növelésére, ha még egyszer ráégeti az ember ugyanazt a cimkét. Na itt jön be a teljes kiszámíthatatlanság, ugyanis második körben vagy eltalálja, és ugyanoda kerül a cimke (gyönyörű, kontrasztos eredményt ad), vagy nem találja el, és elcsúszik 1 mm-t, ekkor viszont kuka a lemez.
Aki már ''élesben'' használja, mi a véleménye, szintén tapasztalta ezt?
Vagy egyszerűen csak törődjünk bele, hogy egyszerűbb ábrák és feliratok elhelyezésénél nem tud többet a technológia?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest