Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz
#75376384 #59787 üzenetére
Szerintem továbbra se a gyűjthetőségen van a hangsúly, az az AFOL-ok territóriuma. A LEGO a "casual adult builder" célcsoportra hajt akiknek nem snassz egy nyűgös irodai nap után a manapság olyan divatosan hangoztatott énidőt felnőtt színező helyett egy Eiffel torony vagy egy Camaro építéssel tölteni, majd azt kirakni a polcra mert jól néz ki és büszkén mutogathatja a haveroknak hogy "ezt én csináltam". Az új piac meghódítása volt a cél, itt el lehet adni a drága szobrokat, profitmaximalizáló Pistike örülhet Billundban.
Veszik is az emberek mint a cukrot, viszont az új célcsoporttal új minőségi igények is érkeztek, pont amiatt mert a végeredmény elsősorban kiállítási tárgy lesz. Ehhez is fel kell nőni, nem elég csak marketingre meg szép fekete dobozra költeni.A csomagolás egy másik vonal, jönnek a papírzacsik, 2025-re átveszik az uralmat, részemről kb mindegy hogy az a szélvédő műanyag borítást kap vagy papírzacskót külön, a végeredmény a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest