-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
“Találtam” a padláson 2 db RGBW led paar lámpát (7x10w), gondoltam eladom, de elég kiábrándító a használtpiaci ára ahogy nézem.
Van esetleg tipp, miként tudom beintegrálni wifin elérhető hálózatba, esetleg valahogy appal vezérelni, beilleszteni okosotthonba?
Aktív hűtés miatt, mondjuk inkább csak garázsba tudom használni.
Az is segítség, ha az a válasz inkább adjam el.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó Teverun Fighter 11+ (2025 V4)
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged