- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Párszor nekiugrottam a témának, sajnos elég sokminden közbeszólt így sajnos a kivitelezésbe, ezért szeretném a projektet most 1-2 héten belül végigvinni.
Régebbi hsz-em amibe sokmindent visszalinkeltem: Link
Erre a hsz-re kaptam választ (macilaci78 fórumtárstól ) : LinkProjekt az alábbi:
Nappalinkban ami ~20nm-es(4,7m*4,30m-ert mértem) az álmennyezetben lévő régi ledszallagot kell lecserélni + az álmennyezetbe épített 3db spot lámpátKezdetben RGBCW,RGBWW ledeket néztem ami hideg fehér vagy meleg fehér, viszont jobban átgondolva a dolgot lehet RGBCCT kellene vennem ami állítható.
ezeket szeretném venni:
1. LED szalag: Ali lengyel raktár
60Led RGBWW 4IN1 24V - IP30 (1. sor balról az 5.-ik)
60Led RGBCCT5IN1 12V - IP30 (2. sor balról az 3.-ik)
A 2 led között sok különbség nincs: 24 vs 25 euro az ára az 5m-es darabnak
Leírásban ez szerepel: Power : 14.4 w/m, 72 w/5m.
Tehát ha 20nm-es a nappalim kb akkor 4db-ot vennék belőle, vagy biztonságképp +1-el vennék ha bármi baja lenne, vagy bármit még itthonra LEDezni akarnék
Akkor a 4x72W => 288W a maximális fogyasztás2. Táp: aliexpress lengyel raktár
12V 16A néztem/ajánlottatok, ami ugye 192W-nyi teljesítánnyel beír el:
2db-ot kell vennem => 2x192W => 384W a max, de ugye -20%-al számolva 308W3. vezérlő: Táv + vezérlő = Kína
valószínűleg telóról vezérelném Wifiről talán(?)BT-ról nem biztos, viszont egy távot veszek hozzá biztonságképp hátha az asszonynak nem tetszik és nyomkodna valamitItt eddig tanácsatalan vagyok, mert nekem csak wifis kellene BT-os nem, viszont jó ha támogatja az alábbiakat:
- Wifis vagy BT-os legyen
- Home Assistant / Google Home / Tuya Smart támogasson
Ez sajnos kintről jönne(Kína), viszont tudtok ajánlani más vezérlőt+távirányítót ami RGBWW vagy RGBCCT támogat?4.Spot lámpa: GU10 kellene itt nem kell okosnak lennie
Linkelt macilaci78 fórumtárs : Link
Itt eddig ez lesza befutó : Link
Ehhez tudtok ajánlani valami dönthető ajzatot?Amit szeretnék kérni ha segítenétek:
- LED szalagot rendelném + tápot mindenképp
- Ha vezérlő is jó és nincs ilyesmi jellegű itthon akkor kintről megrendelném
- GU10-es sporhoz dönthető ajzat kellene, hogy ne csak fixen lefele világítson.
- Illetve ha valamit kihagytam azt megírhatnátok egy linkkel összekötve ha nem nagy kérés.Segítséget előre is köszönöm.
OFF: Én csak a logisztikus leszek
aki kintről/itthonról beszerzi az alkatrésezket.
Szerelést ismerösőm végzi aki szakember, szóval ha valami írgalmatlan hülyeséget írtam vagy félrement szóljatok kérlek mert hétvégén az első kört amit lehet szeretném rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest