Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ahogy sejteni lehetett 1 lencse volt leesve. Még másik 5 könnyen levált. Ezeket visszaragasztottam.
Összeszerelésnél, ahogy az egészet ráfordítottam a keretbe, és az üveglapra, nem akart a helyére menni, kicsit erőltettem. Az eredmény az lett hogy az üveglap alja két oldalon kicsit megtört. nem repedt, hanem olyan lett mintha lemorzsolódott volna egy kis rész.
Természetesen utólag jöttem rá, hogy hogyan lehetett volna behelyezni.Most az van, hogy vagy 5 másodpercenként mintha egy kis háló látszana a kijelzőn, meg ilyenkor a közepén egy vékony vonal látszik keresztbe. Ilyenkor erősebben is világít kicsit a kijelző.
Meg ekkor a kijelző tetején egy nagyon keskeny sáv, de inkább vonal jelenik meg.
Hogy ez a szélén keletkezett törésnek a következménye, vagy a szalagkábellel lett volna valami..passz. Vgay a háttér világítással?Utána még 2x szétkaptam, hátha helyrehozható, de nem változott semmi.
De legalább a fehér folt eltűnt.és lett helyette más..........
Mi lehet a nyűg? Lehet az a két kis törés a sarkainál az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest