- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agi1016
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Decemberben vásároltunk egy Samsung sp43t8he tipusú tv-t. Az előéletét nem ismerjük, pedig jó lenne. Az első probélmák még decemberben kezdődtek. A kép közepe alatt megjelent egy kb 5 cm vastag sötét csík, ami egy idő után eltűnt. Amikor ez a probléma magától megoldódott alul és felül piros illetve zöld görbület lett látható a képernyőn és árnyékos lett. Ezután pedig egy idő után a tv magától kikapcsol, majd be, ezt addig folytatja amíg nem áramtalanítom. Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm. -
funer83
csendes tag
Sziasztok!
Egy ChangHong ef24f898s típusú tv az alábbi képet produkálja:
Mi lehet a gond, érdemes vele foglalkozni, vagy kuka?
köszi, üdv...
-
kuvait
újonc
Sziasztok!
Lenne nekem egy Blaupunkt LCD TV-m (BW32D194 B1) az lenne a baja, hogy nem mindig kapcsol be elsőre, átvált kékre, utána pirosra néhányszor. Szóval ha sikerül elindulnia, akkor működik a következő ki-be kapcsolásig.Előre is köszönöm a segítséget. -
Revox66
tag
Sziasztok
Lenne nekem egy Funai LCD TV-m (LC5 - D32bb/1) az lenne a baja hogy vibrál a kép, nem mindig kapcsol be elsőre, vagy átvált zöldre, vagy nem. Szóval ha sikerül elindulnia, akkor halványan, de látszik a háttérben a műsor, de folyamatosan fut a kép. Nem tudom mi lehet a baja kb 9 éves készülék, mennyire lenne gazdaságos a javítása, mert ha nincs értelme akkor, nem szánok rá +összeget. -
barth
csendes tag
sziasztok!
van 1 szeretett sony kdl32s2000 tv-m. multhétig tökeletesen mukodott.
viszon most bekapcsolom felvillan a kép 1 masodpercre és kikapcsol. piros led
villan 4-et talán vmennyi 4 villanas után 3at is. mi lehet a baja?
köszi előre is
üdv
Balázs -
Hunorapa
újonc
Sziasztok! Van egy Lg 32LD750-es lcd tv-m, ha megpróbálom bekapcsolni megmutatja hány óra van, aztán csak a sötét képernyőt bámulhatom+az alján lassan villogó piros ledet. Van valami ötlet?
-
nimfas
addikt
axlrose32-nak hála talán végéhez ért a több mint 1 éves tortúrám a Samsung lcd tv-vel.
Eddig semmi jele a korábbi hibának, köszönöm.
Ha Siófokon jársz ugorj be egy sörre(majd veszek, mert én nem sörözöm...
)
-
axlrose32
őstag
válasz
mikulasneni #4977 üzenetére
Szia!
Y-sus hibás.
A kuka meleg sztori, egyrészt nem fér bele, másrészt kár lenne érte, ezek még nem két évre készült elektronikai hulladékok voltak, egy javítás után simán elmehet még 6-7 évet.
Írj privátot és megbeszéljük! -
mikulasneni
újonc
Sziasztok!
Van egy LG 42PC1RR plazma tévém. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a képe, csak hang van.
Javítható vajon emberi áron vagy mehet a kukába? -
h.orsi
újonc
Szia
samsung ue32d4003 tv a beteg. Tünete, hogy bekapcsolásnál duplán jelenik meg a samsung felirat, bejön a kép az alsó 5 centis csík normális a többi szellemképes és színváltós. A kép felső 10 centije meg olyan, mintha reluxa lenne rajta. Köszi előre is a választ. O. -
mikk789
újonc
Sziasztok! Samsung LE40M87BD LCD tévém okozott most csalódást, tegnapig tűéles HD képet láttam és mára mintha elvágták volna, minden HD csatorna a kép mozgása során maszatos, zizis, kb mint egy analog. A UPC már kijött, minden rendben a részükről, valami a Tv-ben történt szerintük. Tud valaki tippet adni hogy mi lehet és hogy ki tudná megnézni? Előre is nagyon köszönöm!
-
pipspitz
csendes tag
SZia,axlrose32.Itt A ps64F5000 táp képe.
-
axlrose32
őstag
válasz
Nyálgép #4961 üzenetére
Szia Nyálgép!
Megfújkáltátok clin citrus ablaktisztítóval, ami az átkozott gravitáció miatt lefolyt az elektronikához?
Ha igen sürgősen (holnap) hozd el, mert minden perc számít, a citromsav és a réz fólia nem nagyon szereti egymást, hamarosan valami, jellemzően a réz (és nem a hiba) eltűnik. -
popecke
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérek a következő problémára:
Samsung LE-40B530 tv bekapcsolás után kb. két-három percre hang max.-ra felmegy, majd lemegy teljesen.
Ezután csak kikapcsolni lehet, másra nem reagál.
Előre is köszönöm -
bajaki
őstag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán megérkezett az újonnan vásárolt LG 32LB5610-es TV-m.
Nagyon szép, éles a kép. Élmény rajta filmezni. Szépek a színek.
Laptoppal összekötve és a HDMI opcióknál a PC módot kiválasztva tökéletesen éles a kép, olyan amilyennek lennie kell, szóval monitorként is jól használható.
DE
Azt vettem észre, hogy egyszínű homogén felületet ha mozgatok jobbra-balra a kijelzőn akkor apró kis foltokat látok a képernyőn. Főleg a közepe fele, a széleken nem látszódik. Csak akkor véltem felfedezni amikor mozgás van a kijelzőn - illetve mozgattam egy fehér, vagy szürke ablakot. Alapesetben szép, homogén a felület.
Nem tudom mihez hasonlítani, olyan mintha koszos lenne a panel belülről. Ez normális jelenség? Annyira durván nem zavaró és nem is olyan feltűnő - édesanyámnak mutattam, ő észre sem vette, de nekem feltűnt. -
Nyálgép
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung UE 40f6350AWXXH típusú LED tv-m van. A közepén vízszintesen megjelent egy 15 cm széles sötétebb sáv, ami eltér a képernyő többi részétől. Nem olyan látványos, de észrevehető.
Mi lehet az oka? Javítható?
Köszi!
-
Manuluc
csendes tag
Szia!
Van egy Lg 42LA691S tévém. Tegnap a jobb oldalán megjelent egy kb. 4cm széles halvány csík. először nem volt kép csak hang, de kikapcsolás után visszajött a kép. Azonban a halvány csík megmaradt. Alatta látható volt a kép, csak halványabban. Úgy 15 perc után eltűnt a csík, s nem jelentkezett később sem, ki-be kapcsolás után sem. Mi lehet a gond? Csak valami egyszeri eset lehet, vagy hívjam a szervízt? Garanciális, de a hibajelenség nem mutatkozik.
Köszi!
-
pipspitz
csendes tag
Sziasztok.Van egy samu ps64f5000-em bekapcs.után villog a készenléti led.A tápból kijövő feszültségek bekapcsnál rendben vannak ezután leesnek lassan 0-ra.MI LEHET A BAJ? Köszi
-
jeszi
tag
Samsung le37a551 tv-m van, kb. 5-6 éves és zúg működés közben. Lehet elég ha kicserélem a belső tápot? (Ha egyáltalán az a hiba)
-
dzso22
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék.
Kidobásra volt szánva 3db tv de úgy döntöttem elhozom őket hátha érdemes foglalkozni velük.
Az egyik egy Funai LC5 D32BB/ 1 LCD tv kimegy benne a bizti gondolom zárlatos a táp
Levettem a hátulját de semmit sem látni. ennyit találtam róla neten.
idézem: "Funai LC5 D32BB/ 1 LCD tv táphiba bizti kiment, C508 kondi 1nF/ 2KV felrobbant, D513 IZB33BL zárlatos let. A három alkatrész csere után hiba nélkül indult a készülék! Gondoltam megosztom ezt a hibát."A másik egy Gericom TV42PBM3 Típúsú készülék és a következőt produkálja:
Levettem a hátulját semmit nem látni viszont enyhe amperszag jön belőle és az inverterek eléggé zizegnek.
A 3. egy Thomson 42pb120s5.
Ezt még nem bontottam meg. Elindul viszont a kép lassan jön be és foltokban,majd a foltok lassan összeérnek de halvány marad a kijelző és szín se nagyon van rajta.
Működésre lehet még bírni őket?
-
törölt tag
Sziasztok!
A napokban egy 5 éves SONY KDL 40Z4500 tv-hez jutottam az alábbi problémával.
A képernyő jobb oldali negyedében távolról fehér csíkok, közelről fehér négyzetháló látható.(alatta a kép is kivehető)
A jelenség az utóbbi egy évben fokozatosan alakult ki.
Javítható-e? Érdemes-e?Köszönettel: Zsolt
-
Kernel
nagyúr
válasz
poll-parrott #4948 üzenetére
Rákerestem, konkrétan ezt írja:
A torzítás minimális és a képernyőn alig kivehető, inkább a feliratoknál látszik
Típusra rákeresve van itt egy lezárult aukció is: [link]
Ha ennél megnézed a képeket, a látható egy geometriai torzítás (raszterkorrekciós hiba), valamint egy színeltolódás (konvergenciahiba) ami valóban a feliratoknál vehető észre legjobban, de nyilván a fejek is torzulnak tőle, és egyéb kontúroknál is kiütközik, legfeljebb az nem annyira feltűnő.
Mindenképpen javítást igényel, de árat nem tudnék mondani, nekem ezek a projektoros készülékek eléggé kimaradtak, mert nem is nagyon volt a környékünkön, ami meg lett volna néhány, inkább nem vállaltam.
-
törölt tag
sziasztok, egy oldalt visszaolvastam, elég elkeserítő hogy ennyi nyavaja van ezekkel a tévékkel.
Én egy plazmát vásároltam, pont azért mert talán mostanra minden jól beállt, és mivel kifutó technika az ár/értéke is jó.
a bajom az hogy néha kikapcsol, majd újra be..kb. 3 másodperc mire újra képet látunk.
Ezen kívül semmi baja, jó meg minden.
Néha fél-háromnegyed óráig stabil, néha 1 percen belül kétszer is csinálja.
típus:
LG 50PH670Vmi a szösz lehet?
-
poll-parrott
újonc
Szia!
Sajnos nincs fotó.Kértem, de nem tett fel, viszont épp most néztem,azt írja, hogy csak a betűknél látszik egy kicsit.Csak azt nem akkor miért ennyi.Kb egy óra múlva lejár.Most 500.Megkockáztassam, vagy veszek lomnak egy szart? -
axlrose32
őstag
válasz
poll-parrott #4946 üzenetére
Szia!
Fotó esetleg lenne? -
poll-parrott
újonc
Szia!
Na pont Te kellesz nekem!Véletlenül találtam ide.Már napok óta a Vaterán lógok, mert haldoklik a tv-m, már ki van neki készítve a hullazsák.Találtam egy Thomson 46RH44E projektorost, az életéről csak annyit tudok, hogy kicsit torzít a képe.15.000 a villámára, 1-ről indult és még most is ott van.Nem nagyon csapott le rá senki.Szerinted...? -
Angel2014
addikt
-
bopis
csendes tag
Sziasztok,
van egy LG 42-es plazma TV-m mely pukkant egy nagyot, aztán elment a kép, azóta a képen látható eredményt műveli.
Képernyőhiba lesz? Érdemes vajon javítani?
KösziNem sikerült képet feltöltenem valamiért, ezért ide másoltam fel:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150124/IMG_20150124_144512_www.k[link]epfeltoltes.hu_.jpg
-
törölt tag
Tisztelt Szakik!
Adott egy törött LCD paneles SAMSUNG UE26EH4500W 26"-os TV.
Javíttatni nem szeretném (kivéve, ha ingyen adják....), egyébként is akkor lássam az eredeti képét újból, amikor a hátam közepét...
Csináltam volna belőle valamilyen hasznos dolgot, de a SCART-on nem látszik a menüje. Rá lehet venni valahogy, hogy látszódjon a menü, vagy mehet a bontóba? -
Ispy
veterán
Sziasztok!
Anyáméknak van egy Samsung LE-32C450 típusú tévéjük, ami egyszer csak úgy döntött, hogy nem jön ki belőle több hang. 2010-es vásárlás, garancia már nincsen rajta. Valami ötlet mi lehet a baj? Javítható, mennyibe lenne? Vagy egyáltalán hová érdemes vinni szervizbe?
Köszi,
Ispy -
kbalage2
aktív tag
A szolgáltató a Comunique. Az a fura hogy a zaj csak akkor jelentkezik ha a modult berakom a TV-be, egyébként a kép jó (persze kártya nélkül csak pár ingyenes digitális csatorna elérhető). Ugyanarra a kábelre/fali csatlakozóra kötve egy újabb Samsung TV-vel a probléma nem jön elő.
-
Kernel
nagyúr
válasz
kbalage2 #4932 üzenetére
Nem tudom, milyen szolgáltató, én a MinDigTV szobaantennás vétele közben találkoztam hasonlóval.
A TV közelébe tett, belső ferritantennás AM-rádióval jól érzékelhető a zavarsugárzás, amit a TV impulzusáramkörei kibocsátanak, például középhullámon, zúgás formájában hallható. Ez a zavarsugárzás, "digitális zaj" a kártyafogadó környékén szokott lenni erősebb is.
Főleg szobaantennás vételnél, vagy az antennakábel, csatlakozások szakszerűtlen kivitelezése esetén a zavar rákerül az antennajelre, amitől a kép szétesik. A jelenség 1:1-ben ugyanaz, mint amit fotóztál.
Ugyanezt tapasztaltam pendrive esetében, amikor a felvétel elindításának pillanatában szintén szétesett a kép, a zavar szintén detektálható volt AM-rádióval is. A pendrive alufóliába történő burkolása a problémát teljesen megszüntette.
Későbbiekben külső antennával már nem volt szükség az alufóliás árnyékolásra, mert arra már nem tudott rázavarni a pendrive, illetve egyébként is nőtt közben az adóteljesítmény (pontosabban elindult egy másik adótorony).
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
Samsung LE40C550J1W tv-vel van a következő problémám: A szolgáltatótól kaptam egy Neotion Conax CAS7 CI modult és az előfizetői kártyát. Ha a modult berakom a TV-be (akár az előfizetői kártya nélkül), a digitális csatornák képe szétesik, zajosodik, a hang is elkezd akadozni, a HD csatornák egyenesen nézhetetlenek.
[példa]
[példaHD]
Ugyanez a modul + kártya kombináció egy másik Samsung TV-ben tökéletesen működik. Szereztem egy Technisat Conax CI modult hogy ezzel is leteszteljem, ugyanaz a hiba jelentkezik.
A modult egyébként felismeri a TV, elérhető a CI menüben, az előfizetett csatornákat "dekódolja", de az összes digitális csatornán jelentkezik a zaj.Találkozott már valaki ilyen problémával, lehet ezzel valamit kezdeni? A TV egyébként tökéletesen működik, próbáltam firmware-t is frissíteni rajta, nem segített. A Samsung support természetesen semmit nem tud hozzászólni, a szolgáltatóra mutogatnak.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Köszönöm!Úgy néz ki pár óra szenvedés után meg lett a megoldás,a távkapcsoló alján vannak a videó vezérlő gombok,play,stop,rew,ff,azokkal lehet a menüben lépkedni és állítani,elég macerás,de legalább tudom,hogy nem a tv-nek van baja,azért nagyon szépen köszönöm a fáradozást.
-
törölt tag
BP59-00042,ezt a számot látom ráírva,meg van egy digitális kijelző a felső részén a power gomb mellett.
-
tams24
újonc
Sziasztok!
Samsung lcd tv-m ezzel a hibával.http://www.kepfeltoltes.hu/view/150121/10937543_1568989083378785_822033166_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
törölt tag
A neten megnéztem,nem ez az eredeti távja,és igen,több funkciós a távkapcsoló,egy másik samsung tv-t tökéletesen vezérel,mondjuk a sima képcsöves tv
-
törölt tag
Sziasztok!Nem régen vettem egy Samsung 55"-os projektoros tv-t,most cseréltem ki benne a két stk ic-t,a kép jó lett,de probléma a következő,be lehet lépni a tv menüjébe,de ott nem reagál a készülék semmire,tehát nem tudok semmit állítani rajta,a tv veszi a jelet mert a led villog a tv-n,de nem csinál semmit,ez a jelenség már az ic csere elött is megvolt.valaki tudna nekem tanácsot adni,hol keresendő a hiba!Előre is köszönöm!
-
Nyirike
csendes tag
Szia axl!
Samsung plazma bekapcsol bevilágosodik a háttér (marad fekete) majd kikapcsol. Majd újra be. Ennyi a teljes akció amit tud.
Ötlet?
-
ElGatto
aktív tag
Na halihó, képzeljétek kész lett a TV, valami "digi panelt" kellett benne cserélni. Ez mond nektek valamit, durva hiba, drága? (Nem mindig kapcsolt be...)
-
pumukli56
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőhöz
Egy Samsung 28" Smart led Tv HG28EC690AB
Hotelbe készült ezért pár funkció tiltva van benne
A service menüben próbáltam volna a funkciókat előhozni pl: menü, tools, kép beállítás, csatorna stb
nagyjából sikerült minden amikor újra indítom a kép fejjel lefelé fogadott
csináltam egy resetet de nem állt vissza kép alapértelmezett visszaállítássál semVálaszokat előre is Köszönöm!!
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Lenne egy 107-es LG LCD TV, melyenek a kijelzoje be van torve. A panelt kulon (legalabbis a szerviztol) nem is tudom megvasarolni, csak ha beszivem szervizeltetesre, viszont az ara 140.000 Ft (munkadijjal egyutt).
Nyilvan ezert az arert egyaltalan nem eri meg a javittatas, de Ti mit gondoltok, van ra esely ezt a panelt mashonnan, olcsobban beszerezni (gyartosorrol pl.?) vagy hasznaltan rafutni egy ilyen tevere, melynek mas a baja, azaz az LCD panel sertetlen?Koszonom elore is az otleteket!
-
omcsika
csendes tag
Sziasztok !
Multkor kerestem plazma kijelzot es olyat aki cserelne is. Ez meg mindig igaz. PS50C530C1WXXC
viszont multkor elfelejtettem megkerdezni. Evek ota a TV ejszakankent teljesen random,semmihez sem kothetoen bekapcsol magatol, egy hosszu fekete kepernyo erejeig majd kikapcsol. Ez milyen hibajelensegre utal? Valaki mondja meg, hogy most egy szellem szorakozik velem ??? :-D koszi
-
Géza22
újonc
Sziasztok,
Van egy Philips lcd tv ( 22pfl3403/10 ) és érdekes dolgokat kezdett el magától csinálni. Először magától gondolt egyet és kikapcsolt. A tv-t újra megpróbáltam bekapcsolni, sikerrel jártam, de utána elkezdte csatornákat váltani. Kikapcsoltam újra be két-három napig hibamentesen ment majd elkezdte újra a hibajelenséget produkálni. Tápegységben nem találtam púpos kondikat szekunder körbe az őszeset ki cseréltem. Tudnátok segíteni? -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Találtam egy AOC 32 colos lcd tv-t betört kijelzővel. Ha bekapcsolom, a felső sorban látom, hogy fut egy feliratnyi pixelsor (gondolom a nincs jel felirat) . Érdemes lehet ebbe kijelzőt venni, vagy egyéb hibába is belefuthatok. Csak az adott típus kijelzője megy bele, vagy van választási lehetőségem? Köszi
-
Kernel
nagyúr
Set Top Box van (STB), ami onnan kapta a nevét, hogy a régi TV-k tetején kapott sokszor helyet.
Egyébként nyugodtan áramtalaníthatod, nem kell külön készenlétbe sem tenni. Áramszünet is lehet bármikor, attól sem szabad károsodnia. (Frissítés közben nyilván nem "illik", de az más téma.)
-
be-or
csendes tag
Szervusz!
Ismét kérdeznék: Van-e élettartam csökkentő,
vagy műszaki hibát okozó hatása annak, ha a
TV-t és a SetupBox-ot a tévézés után mindig
áramtalanítom?
Azaz annak, ha az elosztó-hosszabító kapcsolóját
lekapcsolom és a használat előtt felkapcsolom?
Magát a TV-t és a SetupBox-ot ki kell-e kapcsolni
minden esetben a távirányítóval előbb?Péter
-
alen4nf
csendes tag
Sziasztok
Samsung PS50C530 127cm Full HD Plazma Tvm kozepen egy 5-6 cm-es Pixelcsík jelent meg, ami napról napra roszabb.
Ha létezik rá házi megoldás, hogy ne kelljen szervízbe vinni, nagyon megköszönöm a segítséget!
Üdv Norbi
-
axlrose32
őstag
válasz
Tarlóbetyár #4898 üzenetére
Szia!
Próbáld meg kikapcsolni az "automatikus szoftverfrissítés keresése" opciót!
Néha csodákra képes.... -
Tarlóbetyár
tag
Üdv! Van egy kis gondom, adott egy Samsung ue46f6800 tv, ami össze van kötve, egy denon avrx 2000 erősítővel, a tv-hez csatlakoztatva van egy Samsung külső vinyó is! A kérdésem a következő, este tv kikapcsolva, és az erősítő és a vinyó egyszer csak bekapcsolt, ment kb fél percig majd mindkettő lekapcsolt! Egyre gyakrabban megtörténik a jelenség! Ilyenkor a tv bekapcsoló ledje villog mintha távirányítóval vezérelnéd! De a tv képernyőn nem jelenik meg semmi! Valaki tudna segíteni? Köszönöm
-
Fatalityy
tag
Hasznos!
-
mazsola11
újonc
Sziasztok!
Ez lenne a problémám amiben segítséget, véleményt szeretnék kérni:
Van egy 2011. augusztusban vásárolt LG (32LD460) lcd tévénk. A 3 éves garancia lejártát követően elkezdett villogni a kép, van amikor teljesen elmegy a kép. Hang van ilyenkor, de van hogy úgy csinál, mintha kikapcsolt volna és villog a stand by led. Van amikor órákig semmi baja.MI lehet a probléma? Ha javítható, megéri-e?
Köszönöm a választ előre is!
üdv.
mazsola11 -
Kernel
nagyúr
Most látom, ebbe jól belezavarodtam, pedig már többször leírtam fórumon is (csak most gondolkodás nélkül rutinból írtam).
Tehát eredetileg a VHS-magnók adták le SCART-on ezt a kapcsolófeszültséget PLAY üzemmódban azért, hogy a TV-t AV-üzemmódra állítsa. Későbbiekben a DVD lejátszók, boxok is.
-
Kernel
nagyúr
Amikor a boxot bekapcsolod, a SCART kiad egy kapcsolófeszültséget, ami eredetileg arra hivatott, még a VHS korszakból, hogy a magnót Play állásba kapcsolja. Kiad még egy másik kapcsolójelet is, ami a TV-t RGB-bemenetre kapcsolja, kompozit helyett, amennyiben a box kimenete RGB-re van állítva.
Voltak olyan képcsöves TV-k, ami az említett "Play" kapcsolójel hatására elindult készenlétből, de az is csak néhány típus, egyébként nem jellemző. Ami jellemző, hogy az AV-bemenet átáll ilyenkor a SCART-ra.
Nem jellemző az sem, hogy a LED villogna, de bekapcsolni szerintem nem fog a TV. Ettől még átnézheted a menüt, de nem hinném, hogy van erre engedélyező opció.
Tanítható távszabályzóval lehet ilyen trükköket csinálni, amelyik makrózható, vagyis sorozatparancs kiadására alkalmas.
De ha nem makró, akkor is be lehet tanítani, két külön gombra, így nem kell két távszabályzó.
A UPC-távszabályzót például lehet programozni TV be-ki kapcsolására valamint TV-hangerő állítására. Invitel boxot nem ismerem, de ha tudna ilyet, az le lenne írva a kezelési utasításban.
-
be-or
csendes tag
Szervusztok!
Egy működtetési dologról szeretnék kérdezősködni.
A JVC tévét az INVITEL Settopbox-ával használom.
A kettő között Scart kábellel van az összeköttetés.
A vásárolt műsor rendszer IPTV.Amikor bekapcsolnám a TV-t a használathoz, akkor
először a Settopbox-ot kapcsolom a távirányítóval.
Ezzel egy időben a TV-n is villog a kék LED, de maga
a TV nem indul el.
A TV LED-jének villogás pont olyan, mint amilyen
a bekapcsoláskor lenni szokott.
Csak akkor kapcsol be a TV, ha külön a saját
távirányítójával elindítom.
Magyarán, a tévézés megkezdése előtt mind a kettő
távirányítót használnom kell, holott a TV távirányítóját
a bekapcsoláson kívül semmi másra nem használom.
Vajon ez így természetes, vagy valami beállítással lehetne
a dolgot egyszerűbbé tenni?A televízió: JVC LT-32HG35E
A Settopbox: ALBIS SceneGate 8000Tanácsaitokat érdeklődve várom.
Péter
-
joco78
csendes tag
Szia! Van egy olyan problémám,hogy az Lg LCD tévém azt a tünetet produkálta az utolsó bekapcsolásnal, hogy csak úgy magától el kezdett ugrálni a csatornák között. Sem a távvezérlőte sem pedig az oldalsó vezérlőre nem reagál! Esetleg lenne valami ötlet?
-
BNorek
újonc
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy samsung LE32B530P7W típusú TV a napokban kezdte, hogy nem reagál sem a távirányító sem a készüléken lévő gombokra. Ha a távirányító gombja nyomva van, a TV-n villog a led, de nem reagál. Valamint ha DVD filmet indítok magától lecsatlakozik és elkezd váltogatni a bemenetek között. Ilyenkor kizárólak a kikapcsoló gombra hajlandó reagálni, de azt is csak úgy, hogy hosszas nyomva tartás után kapcsol ki.Köszönettel várom a választ:
Bartos Norbert -
Felco
újonc
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni!!!
Lenne egy hibás Sony Bravia 102cm képátlóval.
Hiba a következő :A képernyő jobb és bal oldala nem egyforma fényerejű.Főleg a világosabb jeleneteknél érezhető a sötétebbnél szinte nem is látszik.
Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes -e javitani és egyáltalán lehet?
Meg persze mennyiért?
Válaszokat előre is köszönöm. -
axlrose32
őstag
válasz
funer83 #4875 üzenetére
Szia!
Mainboard kuka, írj privit adok számot és holnap reggel hívj!
Délutánra elkészülhet.Mi ebből a tanulság? Tévét hivatalos forrásból, ne zúzda elől kimenekített összetákolt gépeket árusító ún. outletekből vegyünk 20% "kedvezménnyel". Mert ugye a mainboard fődarab, amire ilyen esetben 3 év szavatosság lenne és nem hajthattak volna el.
-
funer83
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE40EH5300 készülék, bekapcsolás után hang van, de a teljes kijezőn az alapszínek váltakoznak egymás után, mi lehet a probléma. Sajnos a bolt ahol a készüléket vásárolták, azt mondta, hogy 1 év gari van és onnantől a vevő dolga, mit csinál vele, amúgy 18 hónapos a tv. Előre is köszi a segítséget, üdv...
-
masterR
újonc
Helló!
Van 1 Gericom GTV4210 106cm plazma tv-m,a hiba a következő: úgy kezdődött hogy bekapcsoláskor homályos,szintelen és ha erősebb fény vagy szin,hirtelen képváltásra zizegett valami és szines pixelszellem pöttyök mindenütt de ez csak kb 15-30percig tartott (gondolom bemelegedett vagy mi)aztán szép kép,szin fény tökéletes (mondjuk erősebb fényre halkabb zizegés megmaradt) nade,a minap bekapcsoláskor a szokásos kép és 15-20perc után csattant egy nagyot és úgymaradt a kép. (sötét,szintelen,stb...)
leszedtem a hátulját és a tápon 2db biztosíték van, amelyek közül az 1-ik ment ki. Tehát kérdés az hogy mi lehet a hiba,javítható,mi lenne az ára kb? Előre is köszönöm!
üdv:zoli -
porcicca
újonc
válasz
moonguru #4870 üzenetére
Szia! Váci útra vittük. Nem vártuk meg amíg kijönnek ink mi vittük be nem lakunk messze. De csaj megse nézte a képét csak belapcsolta oszt csá...sztem belső baja lehet egy sima törésnél miért csusztatná el a képet... Meg nem hiszem, hogy nálunk ilyen kemény a levegő h betőrné... Kötöttünk rá törés garanciát is de nem erre kéne ellőni. Ma visszük oda a tv.t ott is megnézik remélem gondosabban
-
porcicca
újonc
Sziasztok!
Szeptemberben vettünk egy lg lb650 típusú Led tv.t. Tenap kb 3 10 percre mentünk ki és mire vissza értünk ez a látvány fogadott... A kutya végig velünk volt senki nem volt a szobába. A szervizben egy román flegma luvnya volt bekapcsolta és azt mondta törés. Be nem üzemelte. Felületen nem látszik semmi de ez nem számít. Láttam már betört LCD.t ledet de egyikse osztotta így szét a képet mint ez... Nincs vmi ötletetek? Sztem nem törés...
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/12/533884_flmzqslv4cbj52mh_dsc_0160.jpg http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/12/533884_eglqgpizvha2kc1u_dsc_0159.jpg -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy packard bell Easynote TV laptopja. Model no: Q5WS1. Az történt vele, hogy ágyban volt a laptop ráfeküdtek a kijelzője összetörött. Mennyiért lehet bele kijelzőt venni?? Megéri?? Azt mondta mindenképp megszeretné csináltatni. -
Infinity39
újonc
Szia!
A tv-m: Alba LCD42880F 1080P
A jelenség:
Nem kapcsol be csak 4-5. alkalomra.Elöl a led világít rajta, aztán kialszik, tehát mintha be akarna kapcsolni, de nem megy neki csak sokadikra.
Kéne egy kis segítség, mert egyáltalán nem értek hozzá és kíváncsi lennék, hogy mennyiért lehetne megcsináltatni. Egyáltalán foglalkozol-e ilyen tv-vel.
Köszi,
Éva -
Thusor
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Philips 26PFL3403/10 tv készülékem. Mostanában azt a hibát produkálja hogy magától bekapcsol, csak úgy random mód csatornát vált valamint ki is kapcsol magától. Először azt hittem a távirányítóval van gond, eltettem a szekrénybe de ugyanúgy hozta a hibát, tehát a tv-vel lehet valami gond. Valaki tudna erre valami okosat mondani, hogy mi lehet a gond a tv-vel és kb mennyibe kerülhet a javítttatása vagy inkább új készülékben gondolkodjak?
-
Watt25
veterán
válasz
dgabor9 #4861 üzenetére
Tisztázni kell pár kérdést.
1. Pontosan azóta van ez, hogy tévét cseréltél?
2. Milyen kábellel van összekötve a Box és a tévé? SCART? Akkor ellenőrizendő a kábel. (Főleg a 8. lába.)
3. A tévé ugyanarra a bemenetére, amelyiken most a box van, ha rákötsz valami más eszközt (pl. DVD lejátszó), lehetőleg egy másik kábellel, akkor is létezik a probléma?
Amíg ezeket nem ellenőrzöd, addig felesleges a LG-t zaklatni, mert nagyon el fognak (valamennyire jogosan) hajtani... -
moonguru
őstag
válasz
dgabor9 #4861 üzenetére
"Akkor LG szerviz lehet megoldás, vagy hagyjam a fenébe?"
A te döntésed!
Ha egyik képarány beállítással sem lesz megfelelő a TV-d működése akkor az LG szerviz hívás talán segíthet, de én attól félek hogy nem fognak foglalkozni vele, maximum azt mondják hogy váltogasd kézzel a képarányt!
Ui:
Bizonyos TV-k jobban "idomulnak" bizonyos boxokhoz és (szolgáltatokhoz) mások kevésbé, ez a helyzet...
-
dgabor9
csendes tag
válasz
moonguru #4858 üzenetére
Az én tévémről van szó, köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az előző Samsunggal nem volt ilyen gond, ott az Automata tökéletesen beállította a képarányt, nem ugrált, ezért gondolom, hogy nem a szolgáltató hibája (habár set top box is van). Akkor LG szerviz lehet megoldás, vagy hagyjam a fenébe?
-
moonguru
őstag
Igen!
Szerintem is hibásnak tűnik a TV-d! de előtte nem ártana a 16/9-es beállítást kipróbálnod! (legalább a hiba behatárolásában segíthet)
Én is ezért nem írtam neked megoldásként!
Csak mint a szolgáltatók gyengeségét ebben az esetben (helyes képarány)!
Pláne úgy, hogy lehet (BOX hiba is ha használsz olyat)!
smocykati:
Talán LG 50PX950?
Mert ilyen létezik!
-
moonguru
őstag
Szia!
Én már több szolgáltatónál használtam az LCD TV/monitoromat és olyat sajnos nem találtam, ahol minden csatornán mindig jól működött volna a képarány váltás!
Sőt, néhány csatorna állandóan hibás képaránnyal van továbbítva és így a "megfelelő" képarányhoz még a TV "nagyítás" funkcióját is kéne használnom!
Ui:
Az "eredeti" képarány számítógépes csatlakozás esetén viszont fontos beállítás (lehet) a "pixelhelyes" beállítás és a megfelelő kép eléréséhez! (természetesen ez nem minden típusnál van így, van amelyiknél a "16/9" is megfelelő lehet)
smocykati:
Szia!
Szerintem még mindig nem teljesen pontos a típusszám, a többit PM-ben megbeszéljük a részleteket!
-
Watt25
veterán
válasz
axlrose32 #4854 üzenetére
Igen, pont azt takarja LG esetén, de abból, amit te is mondasz az jön le, hogy szolgáltató függő, hogy gond van-e vele. Szerintem pedig, ha gond van vele, akkor jelezni kell a szolgáltatónak. (Amióta ilyen tévém van, már a második szolgáltatónál vagyok, de mondjuk én még egyiknél sem tapasztaltam még ezt a hibát, de az tuti, hogy nagyon ütném őket, hogy csinálják meg rendesen, ha mégis rossz lenne.
)
-
axlrose32
őstag
Nem értem mi az érthetetlen.
A samsung tévémen beállítom az automata képarányt, akkor a jó minőségű szolgáltatóknak köszönhetően, időnként a beérkező jel minőségének függvényében elkezd ugrálni pl 4:3 és 16:9 között.
Ennek én nagyon tudok örülni, ezért inkább nem választom ezt az opciós lehetetlenséget.
Úgy rémlik, bár én inkább a készülék mögött foglalok helyet, hogy az LG készülékeknél az "eredeti" képarány opció pont ugyanezt takarja és már volt vele szenvedésem. -
Watt25
veterán
válasz
axlrose32 #4850 üzenetére
Én nagyrészt csak figyelek itt és minden tiszteletem a Tiéd, de azért ez egy picit érthetetlen hozzászólás. Én, és sokan mások is, nem hajlandóak torz képet nézni, ezért használjuk az Eredeti képarányt, amellyel alapvetően semmi probléma nem kell, hogy legyen. Ha neki ugrál a így a kép, akkor vagy baj van a szolgáltatóval, vagy a tévéjével. (Vagy ha van box-a, akkor esetleg azzal.) Mondjuk ebből is látszik, hogy a probléma pontosabb kiderítéséhez azért még kellene pár infó, mert van pár hibalehetőség.
-
smocykati
újonc
Szia!
Egy kB.3 éves LG BX580 3D készülékünk bekapcsolaskor szürke kép jelenik meg és egy pillanat múlva már ki is kapcsol. Sopronhoz vagyunk a legközelebb.Győr is szóba jöhet.Mi lehet vele?Érdemes megnezetni?köszönöm szépen a segítséget! -
dgabor9
csendes tag
Üdv!
Egy 42" LB650V tévénk van karácsony óta, a probléma, hogy a képarányt "Eredeti"-re állítottam, és jók is a műsorok képarányai, de néha "ugrál" a kép, 16:9-es képet túlhúzza a képernyő szélein, vagy összenyomja. Arról nincs szó, hogy olyankor jönne elő, amikor csatornát váltok vagy pl. film-reklám váltás van, teljesen véletlenszerűen tapasztalom.
Az előző Samsung tévével ilyen gond nem volt, így szerintem nem a szolgáltatóra hibája... (Ami egyébként Hello HD, korábbi Antenna Digital). Valami ötlet, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát? -
sting2
addikt
Üdv.
2 éves Sharp LE635 tévém, tegnap óta feltűnően mutogatja " bájait " .
Konkrétan, egybe függő sötét tartalomnál nagyon foltossá vált a képernyő.
Illetve, a fekete tartalom elkezdett kékes szürke árnyalatba húzni látványosan.Eddig ez nagyon diszkrét, alig észrevehető volt, ahhoz képest , hogy csak él megvilágítású a TV.
-
be-or
csendes tag
Kedves Ax'lRose!
A nagy nyilvánosság előtt köszönöm meg
azt, hogy gyorsan és szakszerűen
megjavítottátok a JVC tévémet.
Elmondom, hogy a héten, Pénteken délelőttre
tudtuk odaszállítani a TV-t javításra és még
aznap kora délután elhozhattuk.
Jelenleg is működik és remény van bennem
arra nézve, hogy ez sokáig így lesz.Péter
U.i: Mielőtt félre értenétek, semmilyen üzleti
érdek nem vezérelt abban, hogy ezt megírtam. -
axlrose32
őstag
válasz
Dagadt1123 #4840 üzenetére
Szia!
Megpróbálunk, írj privátot! -
Dagadt1123
újonc
Üdv! Van egy Sony kds 55A2000 sxrd projektoros tv-m, aminek zoldes a képe. Mivel ez az sxrd panel hibájára utal, a kék panelt cserélnem kell.
A kérdés a következő lenne:
Tudna-e ennek az alkatrésznek (SXRD211) a beszerzésében segíteni nekem? Vagy tud esetleg elérhetőséget adni ahol kapok hozzá alkatrészt?Válaszát köszönöm! T Cs
-
törölt tag
válasz
axlrose32 #4835 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Még annyi, hogy úgy vettem észre akkor csinálja ezt amikor amúgy is valami jelenet-váltás van, vagy pl. a normál adásról reklámra vált. Nem lehet, hogy ez valami képjavító fícsőr szoftveres hibája, vagy valami ilyesmi? Lehet most tök hülyeséget mondok, de arra gondolok, hogy pl. úgy érzékeli, hogy fekete a képernyő, és lekapcsolja a kijelzőt, meg a hangot. Bocs, ha tök hülyeséget írok, laikus vagyok a témában.
-
törölt tag
Sziasztok!
Látom itt szakavatott emberek vannak, úgyhogy lenne egy technikai kérdésem.
Vettünk egy Samsung UHD LED TV-t karácsonyra, UE50HU6900 típusút.
Semmi gondunk nincs vele igazából, szép a képe, jó a hangja, működik rendesen, csak pár napja elkezdett egy furcsaságot csinálni, ami nem tudom hogy a TV hibája-e egyáltalán.
Egy T-Homeos INTEK Set-top-box van rákötve HDMI kábellal.
A furcsaság, hogy időnként, látszólag random időközönként, kb. óránként 1-2x, egy nagyon rövid kis időre, talán még 1 másodpercnyire se, teljesen elfeketedik a képernyő, és elhallgat teljesen, mint amikor elmegy a bemeneti jel. De tényleg csak szinte egy tized másodpercre, még a Samsung logo, vagy bármilyen "no signal" üzenet se jön be, se a set-top-box üzenete, hanem totál fekete lesz a képernyő, és teljesen néma a készülék, aztán simán visszajön, és megy tovább az adás gond nélkül.
Semmi gondunk nem volt vele, még hosszabb filmet is néztünk rajta USB-n keresztül mobil HDD-ről, és akkor nem csinálta egyszer sem.
Azóta jelentkezik ez a dolog, mióta pár napja frissítette a csatorna kiosztást a T-Home.
Próbáltam már megigazgatni a kábeleket, újraindítani, áramtalanítani az eszközöket, de ugyanúgy előjön. Ettől az apró dologtól eltekintve hibátlanul működik a készülék.
A kérdésem, hogy ez a TV hibája lehet, és ha igen akkor mi okozhatja, vagy esetleg adáshiba, a set-top-box hibája, vagy egyéb?
Előre is köszi a választ! -
Metacska
aktív tag
Üdvözlet!
Sérült a 3D TV kijelzője (Sony KDL széria), gazdaságosan javítható? Amennyiben igen akkor milyen költséggel járhat?
Köszönöm!
Üdvözlettel,
Meta -
hrothgarx
újonc
Sziasztok! Nekem samsung LE40d503 as tv m van és bezüldült a kép. Kérdésem hogy javitható e érdemes e és mennyibe kerülne. Köszi!
-
fazi032
újonc
Helló! Nekem van egy Philips PFL3403/12 tévém! Sajnos azt csinálja hogy pár másodpercig megy a kép bekapcsolás után és utána elsötétül! Utána nem jön be ha kikapcsolom és vissza csak ha kihuzom a konektorbol és utána vissza dugom de ez sem mindig! Bekapcsolásnál még anyit vetem észre hogy mikor elsötétül akor a sarokban a kis fehér fény is ki alszik de kikapcsoláskor felgyulad a piros!
A tápra gyanagszom hogy azon valameik kondi lehet a hibás de nem értek hozzá anyira! Ha valaki tudja a válasz hogy mi lehet a hiba és hogy kb menyiért lehet meg javitani vagy van e értelme az kérem írjon! Elöre is köszönöm! -
dobi
aktív tag
Hello! Lenne egy Samsung UE39F5300AK készülékem ami azt csinálja, hogy néha véletlenszerűen magától ki- majd bekapcsol! Pár hónapja kezdte (akkor még garis volt) de nem foglalkoztam vele, mert kb 2-3 naponta egyszer csinálta, de mostanra ott tart a dolog, hogy naponta többször is előjön a hiba! Mi lehet a gond? Valami táphiba (esetleg kondik) vagy valami komolyabb? Köszi előre is! Üdv: R
-
axlrose32
őstag
-
ProdyG
őstag
Eredetileg a plazma TV topikba írtam be a következőt, ahonnan ide irányítottak, beillesztem ide is
"Sziasztok, rég jártam erre, de nem túl szívderítő dolog történt pár napja: Samsung 59D7000 plazma TV-m van és egy kék színű, függőleges pixelcsík jelent meg a kijelző közepén (tetejétől az aljáig) néhány napja. Bármit csinálok vele, nem tűnik el. Ha van valami javaslatotok a dologra, szívesen veszem, de gondolom elromlott és nem nagyon lehet vele mit csinálni...
Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem: az Elektro Outletben vásároltam a TV-t és elvileg 2 év gari van rá, aminek a 2. évében még benne vagyok (másfél éves a TV kb). Van valakinek tapasztalata a bolttal gariztatás terén? mire számíthatok?
köszi az infókat" -
törölt tag
sziasztok.panasonic plazma bekapcsolom zolden gyorsan villog azutan piros folyamatos villogas.talalkozott mar valaki ien hibaval?
-
ElGatto
aktív tag
Na srácok, leadtam a TV - t a tecsóba. Azt mondta a kedves vevőszolis néni "kb. 30 nap és kész is. Mondom mi a fakk??? Hát kb. ennyi szokott lenni...
Mi a hiba? Van amikor ötödjére, de van, hogy csak századjára kapcsol be... Hát az nagy baj.ok, mondom beszerzek egy régebbi tv - t anyámtól amíg nem lesz kész a saját, erre bekapcsolom olyan sötét, hogy nem látni semmit és nem tudom elővarázsolni kapcsoló nélkül a beállításokat... (kb.25 éves 55cm funai csodamasina).
-
axlrose32
őstag
válasz
Everet1971 #4813 üzenetére
Szia!
Lehet a kijelzővel is probléma, de ha nem teljesen ugyanolyan, akkor elképzelhető, hogy rossz az lvds mód. -
VMVM
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott esetleg valaki a következő problémával LG LCD (hd ready) Tv-nél:
Ha DVD van rákötve a TV-re, a képernyőn változó intenzitással a csatolt kép szerinti függőleges zöld csíkok jelennek meg (néha erősebben látszik, néha eltűnik másodpercekre), de csak a DVD-nél látszik, ha másik bemenetre kapcsolok, eltűnik. Próbáltam több lejátszóval, és több kábellel is, mindig előjön, lehet h 1-2 nap után, de fixen, ezért gondolom, hogy a TV-vel lehet valami.A hang is szakadozik néha, ez korábban nem volt, fejhallgatóval meg úgy cicereg sokszor, mintha valami bezavarna.
Köszi a segítséget, üdv
-
Everet1971
csendes tag
Szervusz, laptop kijelzőjével kapcsolatban keresek segítséget, a régi, törött kijelző cserélve lett és szellemképes, zöld a kijelző képe. Tudsz-e segíteni vagy ajánlani valakit, aki segít ebben. Első körben abban, hogy a kijelzővel van-e probléma (új), vagy egyéb probléma lépett fel, mert akkor vissza küldöm a kijelzőt.
Üdv, Simon Attila -
spangi
csendes tag
szia
itt kuldom a kepet. -
Ziz79
újonc
szia! olvastam az irasodat a philips tvrol!nekem is ugyanaz a problemam az lenne a kerdesem hogy megoldodott mar a problemad?
koszi a valaszt nagyon varom
udv ziz
-
axlrose32
őstag
válasz
histaminum #4803 üzenetére
Szia!
Szar a mainboard, hiába reseteled....ez a tapasztalatom
Otthon ezt nem fogod megoldani okosban.
Írj egy privátot, igyekszünk nem túl fájó teszkógazdaságos megoldást találni. -
histaminum
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy LG 32LH7000-es TV-m. Vagyis remélem még van... mivel nem működik, és nemigen találom a probléma forrását. Remélem ti tudtok segíteni.
A tünetek a következőek: A TV közepén lévő bekapcsoló (éríntő) gomb körüli színes visszajelző, ami alap esetben bekapcsoláskor fordul egy kört pirosan, most a piros kör után elhalványodik majd kékre vált. A kék felvillan, majd ujra elhalványodik, és újraindul a piros kör. És ez cirkulál végtelenül.
Találtam olyan megoldást, hogy resettelni lehet a TV-t, ha kihúzod és a Power On/Off gombot nyomod fél percig, de azok csak gombos TV-knél működtek bizonyos szitukban, érintőseknél nem.
Remélem tudtok segíteni, vagy valamilyen tanáccsal ellátni. Ha lehet itthon oldanám meg, okosban
Jó hétvégét! Előre is köszönöm a választ, segítséget, ötletet, hogy hol lehet, mi lehet a probléma forrása, illetve a megoldási javaslatokat.
Üdv:
histaminum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest