- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
MADKING
tag
válasz
petrelli93 #3047 üzenetére
Szia
Kijelzo hibas -
petrelli93
csendes tag
Üdv!
Remélem tudtok nekem segíteni. Olyan problémám van, hogy a Belinea nevezetű monitorom bal oldalán megjelent pár függőleges csík (cián, zöld és sárga... 4-5 db és ha nem is minden nap, de minden héten egyre több lesz.) Mivel lehet a gond? A kábeleket néztem, de nem vagyok hozzáértő, így nem tudom, mi okozhatja a csíkok megjelenését.
-
Kocska89
tag
válasz
skynet666 #3045 üzenetére
Megjavítani meglehet halott bubber ic-k csere. Y main is javítható rjh3077 IGBT cseréjével. Bontott működű panelt találni szinte lehetetlen, ezen tv-k nagy része ezzel a hibával áll meg
Szerelője válogatja ki menyiért áll neki, betudja e szerezni a kérdéses altrészeket.
Árat nem tudok mondani, sem szerelőt ajánlani.
-
AlGreg
csendes tag
Helló!
Adott egy Philips 42PFL7656H/12 típusú lcd tv, törött kijelzővel. Mennyibe fájna egy kijelző csere? Természetesen bontott megoldás is érdekelne.
Köszi előre is!
-
Caba711
csendes tag
Szép napot! Volna egy kérdésem Samsung PS42-E7S nem kapcsol be. Ez annyit tesz hogy tápra téve hallatszik a relék behúzása de utána csak a piros power led villog. A távirányítóra reagál ha nyomom a bekapcsoló gyorsabban villog, mint mikor váltani akar, de így sem kapcsol be. Érdekelne gazdaságosan javítható-e esetleg. Előre is köszönöm a választ. Kovács Csaba
-
skynet666
tag
Kedves Mindenki! :-)
Adott egy öregecske Samu PS-50Q92H, aminek egyszercsak elment a képe. Bekapcsolható, a tv adás hangja hallatszik, de teljesen sötét a kép, ami egy tv esetében - valljuk meg - azért elég nagy probléma
Gondolom nem táphiba, mert minden működik rajta.
Lehet ezeket javítani? Van értelme egyáltalán? Mekkora költséggel járhat? Tudtok jó szerelőt, aki házhoz is jön? (nem túl könnyen szállítható)
Köszönöm előre is...
-
törölt tag
Sziasztok!
Ezt látom a tv a mai napon és időközönként kitisztul[
L:/dl/upc/2014-03/08/487688_qepeleehnu1koo1g_cam00678.jpg]
Mi lehet a bajaLg 50 ps3000 ful hd lcd
-
MADKING
tag
válasz
corolla404 #3015 üzenetére
Szia
Kepek alapjan kijelzo hiba.
Pontosabban a COF szallagon levo mikorchip melegedestol kontaktos lesz.
Esetleg COF szallag csatlakozas a C panelhez is lehet.
Szallitastol is lehet kontaktos. -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Ismét kéne nekem egy kis segítség. A mai napon az LG S22A300B típusú LCD LED monitorom nem ad képet. A jelet veszi, mert a visszajelző led világít, illetve, ha kikapcsolom a gépet, akkor villog, ahogy szokott (standby). Ha a monitor kábelt kihúzom, akkor pedig kiírja, hogy nincs jel egyik csatlakozón sem. Kipróbáltam mind digitális, mind analog kábellel is, de egyik sem ad képet.
Tud valaki szervizest ajánlani, aki ezt tudja orvosolni? Illetve jó lenne, ha meg tudnátok mondani mi lehet a gond, hogy tudjak mit mondani a szerelőnek.
Előre is köszönöm. -
corolla404
újonc
válasz
corolla404 #3029 üzenetére
-
MADKING
tag
-
evavagyok
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! LE40A330J1 tipusú SAMSUNG tv-nk jobb oldalán 1, majd 2, jelenleg 3 függőleges csík keletkezett, egymástól kb. 5 cm-re, más-más vastagságban és más-más színben. Ez a jelenség a jelenlegi képet nem befolyásolja. A hiba javítható e, ha igen, milyen mélyen kell a pénztárcába nyúlni?
A segítséget előre is köszönöm! -
monosz
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy LG (rögzítős) plazma tv-nél,a fekete háttérben pici apró pirosas tűhegynyi pontok jelentkeznek.
Táp hiba lehet,vagy kijelző gond? Esetleg orvosság?
Köszönöm előre is. -
MADKING
tag
válasz
corolla404 #3015 üzenetére
Szia
Kepet tudnal felrakni? -
buga83
újonc
válasz
MADKING #3012 üzenetére
SZIA! KÜLDÖM AMIT TALÁLTAM A TV-N. MODEL CODE: SAMSUNG LE40A536T1FXXC, SERIAL NO: AT4F3SKS100193L, VERSION: CN01, VAN MÉG EGY ÍRÁS: BN68-01530A-01.
A MAINB. NEM JAVÍTHATÓ CSAK CSERÉLHETŐ? NEM TUDOM, HOGY EGY HELYEN VANNAK-E DE A KÁBEL TV BEMENETNÉL EL VAN FERDÜLVE A "BEMENET DUGÓ" NEM E ESETLEG AZ KAVAR BE , ZÁRLATOS VAGY VALAMI, ESETLEG A DTV BEMENETTEL NEM LEHET BAJ? SENZORRAL MIRE GONDOLSZ? ELŐL VESZI A JELET VILLOG A TÁVIRÁNYÍTÓRA MINDIG.
MOST ÚGY HASZNÁLOM A TV-T HOGY ELSŐ GOMB BEKAPCS, OLDALT MENÜ GOMBBAL (EZ AZ EGY MŰKÖDIK) BEMENET KIVÁLASZTÁS, (ELSŐNEK A DTV-T ADJA BE MINDIG) MAJD 1. KÜLSŐ = UPC MÉDIABOX BEKAPCS. ÉS MÁR NEM IS KELL A TV TÁVIRÁNYÍTÓJA, MIVEL A UPC MÉDIABOXOT KELL CSAK IRÁNYÍTANI. KÁR HOGY HÉBE-HÓBA A TV ÚGY GONDOLJA, HOGY SZÜKSÉGES NEKEM MEGNÉZNI A BEMENETEKET HOGY JÓL MŰKÖDNEK-E
2X 3X VÉGIG MEGY A BEMENETEKEN MAJD ISMÉT JÓ A TV, MELLESLEG ILYENKOR SZOKOTT MŰKÖDNI A TÁVIRÁNYÍTÓ EGY DARABIG.
ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGET!
-
corolla404
újonc
Üdv
Vettem egy Philips 42" plazma tv használtan.
A helyszínen semmi hibája nem látszódott.
Otthon fél óra múlva egy fehér 1cm függőleges csík jelentkezik
És közvetlen mellette balra és jobbra kb.2-2cm tükröződés szerű hiba látható
Mivel a tv jobb szélén van ezért még nem olyan zavaró és használható a tv
Kikapcsolás után 2óra után megint eltűnik a csík és csak megint fél óra múlva jelentkezik a hiba
Mi lehet a hiba?Érdemes lehet javítani?Vagy kijelző(pixel) hiba lehet? -
Kernel
nagyúr
válasz
#14483456 #3013 üzenetére
SCART kábel kétféle jelátvitelt tud biztosítani: kompozit vagy RGB.
Utóbbi esetben a három szín külön vezetéken halad, így például a kék hiánya esetén csak piros, zöld, és ezek keveréke látható. Fekete fény nyilván nem létezik, hanem a fehéregyensúly borul fel, valamelyik összetevő hiánya esetén. Vagyis nem látsz normális fehéret.
Kompozit átvitelre kapcsolva valamivel rosszabb a képminőség, de ilyen RGB-hiba legalább nem jelentkezhet. Kompozitra állítással lehet próbálkozni a lejátszó menüjében is, mert előfordulhat, hogy a lejátszó által kiadott kapcsolófeszültség kényszeríti a TV-t RGB-módra, amit nem mindegyik TV képes figyelmen kívül hagyni.
-
törölt tag
Sziasztok,
Én is egy Philips 22PFL2978H/12 Led TV szomorú tulajdonosa vagyok, mivel kb. 0,8 éves használat után a lányaimnak szerettem volna adni DVD nézésre, azzal szembesültünk, hogy a kék helyett zöld szín jelenik meg, ha rácsatlakoztatjuk a lejátszóhoz- olyan mintha fekete szín nem is létezne, az helyett is zöldes árnyalat jelenik meg.( ha csak tvézünk vele akkor jó a szín, a szervi z szerint semmi baja - lehet én vagyok időnként színvak
; megj. ugyanaz a no name DVD lejátszó, ugyanazzal a scart kábellel csatlakoztatva 2 másik Philips TV- vel kitűnően működik).
Előre is köszi a segítséget.
-
buga83
újonc
válasz
MADKING #3004 üzenetére
"Senzor illetve Main Board-ot kell venni hozza" este kb 2 órahosszáig működött a távirányítóval. Közben néha a tv ugrált a kimenetek között, külső 1, külső 2, dtv, hdmi. most megint nem reagál.
Tudsz esetleg segíteni, hogy milyen árba lehet ez a tv-hez, mennyi lehet a javítási költség? -
MADKING
tag
-
buga83
újonc
vettem, egy hozzá programozott távkapcsolót, már azzal sem működik
-
buga83
újonc
még annyi, hogy egy másik Samsung távirányítóval (BN59-00940A tip aminek a száma legalábbis az első 6 karakter megegyezik azzal ami hozzá kellene) egy darabig működött, nem teljesen jól, néha lépkedett összevissza, ( lehet, hogy megnyomtam a source vagy valami gombot) de legalább valamit csinált, egy idő után nem reagált arra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Morrowind
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest