Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
PociAti #31438 üzenetére
Ezt az oldalt linkelted, mondjuk megtehetted volna már rég, hogy elolvasod az URL-jét: https://www.cpsc.gov/Recalls/2025/Segway-Recalls-Segway-Ninebot-Max-G30P-and-Max-G30LP-KickScooters-Due-to-Fall-Hazard-and-Risk-of-Serious-Injury Ha te linkeled, komoly, kormányzati oldal, ha én hívom fel a figyelmed arra, hogy amúgy nem bagatell hiba, hiszen csonttöréssel járó súlyos sérüléseket okoz, amire nekem meg az iPon egy teljesen korrekten, szó szerinti fordításban átvett cikke hívta fel a figyelmem, az Blikk...
FALL HAZARD AND RISK OF SERIOUS INJURY - by blikk.gov (teljesen komoly, idézet!)
BUKÁS VESZÉLY ÉS SÚLYOS SÉRÜLÉS KOCKÁZATA - by blikk.hu (mi az a blikkrúzs?*)Ha abbahagytad volna ott hogy, bocs, benéztem (nem feltétlen hinnénk el!), de talán a maradék becsületed megmaradt volna, ehelyett engem támadsz szokás szerint. Vicc!
És még mindig azt írod, hogy nem írtak róla, azután, hogy idéztem, fotóztam, linkelem.
Nem baj, én kiszálltam, mindenki levonhatja a következtetéseket a hitelességedről.*: erre válaszul ne magyarázd, honnan tájékozódsz, tényleg nem vagyok rá kíváncsi.
Megjegyzem, korábban nem is olvastam a linked, mert nem érint. De ez így már kínos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest