Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
PociAti #25432 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Kezdő rolleresként nem akartam több 100eFt-ot rollerre költeni. Nem sokat használom. Másfél év alatt 1000 km-t tettem bele. Jóhiszeműen gondoltam, hogy új, magyar garanciával rendelkező rollerrel nem sok gondom lesz, ha javítani kell. Maga a vas egyébként eddig tette a dolgát. Nekem megfelelő volt, arra a 10-20 km-re, alkalmanként! A roller megált. Egy átlagos felhasználó ilyenkor mire gondolhat. Lemerült az aksi, stb? Kijelzőn semmi nem volt, ami hibára utalhat. Mindent ki lehet magyarázni. De az, hogy a vezetékek elovadtak, elektronika tönkre ment. Előtte meg tökéletes volt az aksi. Addig megyek el, amig csak lehet. Nem az 50eFt, csak az igazságérzetemt piszkálja. A szervízes kolléga azt mondta, hogy azt ő nem írhatja le, hogy az elektronika tette tönkre az aksit, mert nincs rá bizonyíték. Könyörgöm, akkor mi a túró? Cickány megrágta.....
Egyébként a szervízes azt is mondta, hogy több helyen foglakoznak aksi elektronika javítással, cserével. Kb. 25eFt-ba fájna....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest