- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96054 üzenetére
Ez amúgy egy tök fontos gondolat, mármint az, hogy nincs olyan, hogy "abszolút legjobb bot", hanem mindenkinek meg kell találnia a saját stílusának, ügyességének stb. megfelelő tulajdonságú botot.
Nyilván halat mindennel lehet fogni, de szerintem fontosabb az, hogy a megfelelő bot legyen a kézben, és a pecát élvezettel tegye az ember, és szeresse azt, amivel ezt teszi.
Pl. itt van ez az olasz vs. angol a matchbotoknál. Nyilván mindkettővel lehet halat fogni, de nagyon nem mindegy, ki ül a bot végén, hogyan tud bánni a célszerszámmal. Feedernél, bojlis botnál nem ennyire látványos, de pl. egy pergetésnél megint tud sarkalatos lenni.
Nekem pl. nincs olyan igazán finom kezem, hogy matchbottal pókhálókkal tudjak horgászni, 10-es előke alá még nem mertem menni (meg 16-os főzsinór alá sem, bár annak nem is látom létjogosultsát átlag pecán), miközben feederen simán használom a 8-asat 22-es horoggal. Pedig kumma isten hogy van aki megoldja a matchet is 7-8-9-es pókhálóval, 24-22-20-as horgokkal.Én nem tartok itt, bár szeretném megtanulni (mert tanulható is, de itt meg képbe jön, hogy egy átlag pecás mennyit tud gyakorolni, mennyi ideje van rá...). Lényeg a lényeg, vegyetek sok matchbotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Phillips EP5363 automata kávéfőző - tisztítás-karbantartás után eladó
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest