Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
PpenoO #71826 üzenetére
Őszintén szólva nekem nem tűnt fel. Drága orsóim nincsenek, max 30 ezresek, de a legtöbb a tízezres kategória. Igazából mindegyik valamennyire kotyog. Egy ideje nem is figyelem, természetesnek gondolom. A fogantyút abszolút nem is figyelem, a tányérkerék csapágyazását szoktam megmozgatni.
Ha nem vagy vele elégedett, küldd vissza, ha most jött, indoklás nélkül visszaküldheted.
Amik nekem vannak orsóim, azokhoz képest nekem tökéletes. Az Okuma, amihez hasonlítod a futását, az egy csigás dobemelésű orsó, ez meg ugye kulisszás.
Amik nekem vannak orsóim, én azt vettem észre, hogy a kulisszás orsót kicsit könnyebb tekerni, könnyebben szalad. A csigás orsó leheletnyivel nehezebben szalad, viszont simábbnak, stabilabbnak érzem a futását.
Küldd vissza, ne cserélj fogantyút, ha már ilyen az első benyomás.
hermanyi mester: Atya úr isten, ez sár, vagy etetőanyag a dobon?
Ezt rakós boton használod...?Mintha alul lenne töltve zsinórral....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest