Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Én PY Get Up-ot találtam már jó régen, az semmivel nem ment le, egyszerűen nem tudtam az Imat Lux-al elég finomra őrölni. Mióta fagyasztok ez nem gond, néha akad 1-1 üveg a fagyasztóban amiről nem tudom mi, ott többnyire iható (ha épp menthető a darálásbeli különbség nyomásprofillal).
Aki fagyasztja a kávét őrlés előtt kiveszi a fagyóból? Nálam zsinórban a 3. zacskó CasMo lett nagyságrendel finomabb ha szobahőmérsékletre melegítem a babokat őrlés előtt (gondolom a vizet túlságosan visszahűhette a hideg őrlemény ).Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
vicces1
aktív tag
Igen, én is így vagyok vele.
Azért a PID nem lehet gond, sem a szűkítő. Az opv-t kellene mókolni vagy cserélni.
A manométer nélkül még elvan, de a rézcső jó lenne, ha megoldható.
Tuningmesterekkel át kell beszélni.Azért ennyiért egy szép új gép, profi (még) nem csöpögő gőzkarral
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Értettem én elsőre is mit akartál írni kb. jó egy éve. És osztom is a lényegét tekintve. De ha valaki hat helyett hetet ír az elírás, aki hat helyett nyolcat az nagyotmondás, hat helyett tízet írni meg már mit is mondjak. Öntúlfényezés (mily szép magyar szó)? Vetítés? Írhatnék még mást is, de tudom nem az volt.
És igen, tudom milyen szar érzés ha magyarázkodni kényszerül valaki mások faszsága miatt (és most én voltam az, de ott volt a magas labda), amikor a lényeg kiolvasható, kiérthető, de akkor sem, azért sem, mert nem azt akarja, félre akarja érteni és félre is érti, utána jól leugatni. És a sok csahos is félreérti és -ugyan már a földön van delikvens- még rúgnak bele egyet Ők is.
Azért bő 1 év után örülök, hogy észrevetted, egy _kérlek szedd le_ jobban esett volna.
De kérésed számomra parancs!Béke!
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
bluesfan
tag
Az én tapasztalataim:
Az első néhány őrléskor beépül a fixen maradó pangó néhány gramm, ezután 1-2 tized g eltéréssel konstans a mennyiség. Nedvesíteni nem kell a babokat, nem lesz sztatikus. Van, aki a végén kisebb impulzusokban ráindít, hogy a felpattogó babokat könnyebben elkapja, én egy kb. 7 cm átmérőjű kupakot teszek a garatba, így el lehet kerülni a popcorn effektet. Ha az őrlés végeztével megütögetem a csőrt az ecset nyelével, pár szem még kipotyog, ez minden. Én továbbra is csípolom a kicsikét, bár a dizájn olyan, mintha átmentem volna rajta a kisteherrel. -
Sic.Transit
csendes tag
Igen, nincs. Új hobbit kell keresni.
Nekem nem kellett soha ráindítani semmiért. Van, hogy pattog egy-egy szem, de sosem nyert még.
A kipattogzódás miatt néhány szemcse a tölcséres felső rész szélén marad, azt amikor rendbe rakom a kávé után a gépet, le szoktam törölni-söpörni, hogy ne maradjon ott.
-
grizlisandor
veterán
SJ örlővel ismerkedek a neten, akkor találtam, hogy már a Niche Zero-hoz(katt) is találtak ki módosítást.
-
bluesfan
tag
A tartós használatról még nyilván nincsenek tapasztalatok, de a fedele, amit én pl. gyenge pontnak éreztem, itt egy elég intenzív nyúzást kapott és egész jól bírta. Persze tudom, hogy nem a fedél a legsarkalatosabb pontja az szerkezetnek, de eddig nem olvastam negatív véleményeket a gépről.
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Ha élőben megvizslatod, elég masszív egy dög ám - már a méretéhez képest. A tartósság persze kérdés. Így kicsivel több, mint egy év használat után, azt tudom mondani, hogy pontosan ugyanolyan állapotban van és ugyanúgy működik, mint egy naposan. Nem jöttek elő első generációs hibák, kopások, eltörő alkatrészek vagy bármi ilyesmi. Hogy igazán hosszú távon mit történik, azt persze nem tudjuk. De egyelőre elég biztató a dolog.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
És itt micsoda akció van rá!! Még ha $359.99 lenne lehet rendelnék is. De így?
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
jolti
senior tag
Hiába, révbe értem...
Mivel komolyabbra nincs pénzem, így ezzel kell beérnem'.
De viccet félre téve szerintem simán jó otthonra az Ecm. Ja és a Macap M9p.
Aki használta már, az gondolom meg tud erősíteni ebben. Így (rongyá)tuningolva szerintem sokat kéne áldozni, hogy erezhető/élvezhető minőségjavulást érjek el. Meg nem is biztos, hogy megérne nekem annyit.
Még egy tágulási híja az ecm-nek. Jövőre jobban lesz időm elvileg és bele lövöm. -
Z0mbi
senior tag
meggoogliztam mar ezt a niche t mert latom a James Hoffmann is azt hasznalja...csak nem gagyi ...well... nem lesz ilyenem Nem olcso. es ha mar itt tartunk van arrol valakinek infoja a sik keses vs kupos ... melyik miben jobb? (nem akarom az en internetrol osszeszedett hulyesegeimet sorolni inkabb tapasztalatra lennek kivancsi)
-
-
Bazsee71
őstag
Nekem annyi bajom van vele, hogy ezek a tiszta fém felületek elég kényesek, kicsit öngólnak tűnik egy pickupra. Európába vajon hogy jön, pl. gyalogosbiztonság?
1,5 éve amiket láttam Teslákat nem győztek meg, egy új Lada pontosabb illesztésekkel rendelkezett, kérdés időközben megtanultak-e autót gyártani. -
senior tag
Véleményem szerint a pp gátlónak több a káros mellék, mint a jótékony hatása, így én a receptet egyből az orvosi rendelő előtt található szemetesbe “iktattam”. Viszont találtam olyat ami szerintem nem olyan káros és használ is.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest