Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3418
csendes tag
Segítségeteket kérem. POD-s gépemnél csapoláskor a szivattyú pulzálva működik. Eddig folyamatosan adta a vizet. Mi lehet az oka?
-
3418
csendes tag
-
3418
csendes tag
A vízzel vigyázzatok, veszélyes. Tudósok megállapították, hogy azok, akik vizet ittak mind meghaltak.
-
3418
csendes tag
Quick Mill podos gépemnél az utóbbi időben hamar elfogy a gőz, nem tudom megfelelően habosítani a tejet. Induláskor jól jön, majd teljesen megszűnik,de ilyenkor is lehet forró vizet engedni a gőzcsövön. Citromsavaztam, de érdemi változás nem történt. Mi lehet az oka?
-
3418
csendes tag
válasz
Sinisi
üzenetére
"Nem azt a világot éljük már amikor még a nagyszülők azt mondták, hogy kell a gyereknek (általánosságban) a kosz, hogy had erősödjön az immunrendszere "
De azt az időt éljük, nagyon fontos, hogy a gyerek kiskorban megegyen egy jó adag koszt, sokkal erősebb lesz az immunredszere, kevésbé alakul ki allergia.
-
3418
csendes tag
válasz
zolnagy
üzenetére
MSJ. Csak az örlendő mennyiség van (babtartályt nem is használom) Egyéni véleményem, nem látom okát, miért kelélen nyomni a babot, mivel a kések közé a centrifugális erő viszi be.Egy szemet is le lehet simán darálni. Átalakítottam karbaörlősre, kis műanyag lapocskával- kávéautomata kávék kavarója- benyúlva szinte teljesen ki lehet húzni a bentmaradó örleményt. (Van aki még ráindít, ez még pluszban hoz ki valamannyit, de ezt nem csinálom.)
-
3418
csendes tag
Nem tudom, hogy min vitatkoztok, azbeszt vagy acél....
A víz a legveszélyesebb. Tudósok kimutatták, hogy mindenki meghalt, aki vizet ivott!! -
3418
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Balesete 1976-ban volt. Az azbeszt veszélyére a figyelmet csak 1977-en hívta fel a Római Klub. Eztután került tiltásra.
Lehet, hogy emiatt szerencséje volt, mivel az azbeszt nagyon jó hőállósága miatt élhette túl a balesetet. -
3418
csendes tag
válasz
rallypix
üzenetére
Az 1970 előttiek javasoltak, ezek mind rézdugattyúsak. Tömítéscseréhez kell egy nem bonyolult célszerszám, gyakorlatilag bárki megcsinálja aki fémmel dolgozik. A későbbi évjáratoknál alkalmaztak teflon dugattyút, de ez nem vált be, előfordult, hogy eltört, emiatt visszaállt a gyár a rézre. Izre nem tudok véleményt mondani, mert teflondugattyúst nem ittam. (de szerintem nincs ízbeli különbség) Vannak a fórumon, akik dicsérik a teflont, mert nem forrósodik fel, nem égeti meg a kávét. Én nem vennék teflonost.
-
3418
csendes tag
-
3418
csendes tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Caffe Brando Kaposvár
-
3418
csendes tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Nem túrós (mert az hülyeség) hanem túros
-
3418
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én MJ kúpos végű csavart tettem, az centralizálja a kést.
-
3418
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A lapockatörėsnek semmi köze hozzá, de a gyűrü viselése nem javasolt a rögített vėgtagon, mert bedagadhat az ujjad.
-
3418
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Nem arrol szol a törtėnet, hogy aki közelėbe kerül az azbesztnek, az 100% beteg lesz. Csak az esėlye nagyobb. A mellhártyarák kialakulának ideje 25-30év is lehet. Mindenki azt csinál életével amit akar, de legalább ne hangoztassuk, hogy ártalmatlan hülyeség az azbesztrost belégzése.
-
3418
csendes tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Hirdetés aktuális. Tampert adok a géppel együtt, szerepel is a képen.
-
3418
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Nem a teflon, hanem az azbeszt veszelyes. OK hogy te felvallrol veszed az egeszet, de latva par mesiteliomas ember utolso heteit, kellemesebb ongyilkossagot valasztanek.
-
3418
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Csak az a baj, hogy ezek a gépek 40 év körüliek, többször szállítva. Az azbeszt épsége emiatt kétséges, apró, vagy nam is olyan apró repedések,pikkelyszerű leválások vannak rajta. Ilyen sérült burkolattal gépet nem tartanék a lakásban. Mezitelioma kialakulása több évtized is lehet.
-
3418
csendes tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Csak a kar 190 $ plusz a szállítás
-
3418
csendes tag
Roman Brikkámban kicseréltem olasz kosárra. Amit észrevettem, hogy nagyobb "robbanással" kezdődik a kifolyás. Valami csak lehet a plusz tömítéssel,mert a többi változatlan.
-
3418
csendes tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nancy-t használtam PID-elve volt, PID nélkül nem tudom milyen, így nagyon kezes volt. A gőze erősebb mint a GC, nagyon szép mikrohabot lehet vele csinálni.Nekem komolyabb, jobban összerakott gépnek tünt a GC-nél.
-
3418
csendes tag
Árulom Rancilio Nancy-met mely majdnem ugyanez a felépítés.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Rancilio_Nancy_kavegep_elado_22808209.htm
-
3418
csendes tag
M.
Pepitaval Lollocaffee Oro pod -
3418
csendes tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Saját pörköléds Sandalj Vivaldi
-
3418
csendes tag
Bizonyos mennyiségű retek lesz alatta. Azon gondolkodtam, hogy ez mennyire befolyásolja a frissen darált kávét, mivel tisztítás után feltöltődnek a rések kávéval, és olyan masszivan áll ott a dzsuva, hogy szerintem a friss pörkölésbe nem megy bele. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
-
3418
csendes tag
http://divany.hu/alapkonyha/2014/08/18/tejhab_teszt/
-
-
3418
csendes tag
Milyenek vagyunk
http://index.hu/index2/?utm_source=fejlec_index&utm_medium=text&utm_campaign=fejlec#bloghu/modoros/2014/06/21/kavemodor
-
3418
csendes tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nancy-m van, nagyon szeretem. (a GC nem volt ilyen jó, nem szerettem )
-
3418
csendes tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Jobban összerakott, stabilabb gépnek tűnik. GC-ben azt sem szerettem, hogy vagy a gözcsövön, vagy a vízterítőn , de valahol mindig csöpögött, nem tudtam vele mit csinálni.(az alubojler is zavart, de ez inkább csak tudat alatti volt)
-
3418
csendes tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Örök vitatéma. Szerintem a Faema
-
3418
csendes tag
Szerintem sima folyamatos átfolyatással nem szedi le. Amikor a vizforralót vizkőtelenitem, akkor is kell állni hagynom elég sokáig, hogy feloldja. Én 5-10 perces időközökkel kapcsoltam be a gépet annyi időre, hogy 0.5-1 dl átfollyon. (Igaz sose szedtem széd a boylert, hogy ez igy milyen hatásfokú)
-
3418
csendes tag
válasz
TörökSzabi
üzenetére
Valóban az örlörészből semmi rög nélkül jön ki, fújódik ki a kávé, a szürőbe adagoláskor esik rögösödve.
-
3418
csendes tag
válasz
tariattila
üzenetére
Már 3 hónapja nálam van
-
3418
csendes tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Gratula! Fotó?
-
3418
csendes tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Valamint vidéki háziorvos aki nem dohányzott.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest