Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Cheesy

őstag

Köszi az ötleteket skacok!
    Egyedi rendszám azért nem jön szóba, mert nincs neki hívóneve, ennél a cégnél nem sokuknak van, csak néhány emberkének. A legutóbb mikor hazahoztam Győrből, találkoztunk egy kollegájával, ő a hóna alatt szorongatta az "IGAZGATÓ ÚR" rendszámot :)

Mivel Mercedest hajt, így egy Mercedes hímzett takarót rendeltem neki.
    Áprilisban járt úgy a németeknél, hogy hideg volt este, viszont tönkrement az állófűtés és így fázott aznap este. Persze beindította az autót, csak akkor ugye fel kell ébredni leállítani, aztán amikor kihűl megint beindítani, egy fárasztó nap után nem fasza. Így a második ajándéknak egy 12V-ról működő fűtőventilátort rendeltem. Vész esetére jó lesz.
    Rendeltem még neki egy Mercedes kötött sapkát, hogy ne azt a 20 éves kupaksapkát használja, amit. De ezt most még nem kapja meg, majd év vége fele, addig elrakom neki.
    Mivel inkább teát iszik kávé helyett, ezért kap még pár tasak igazi teát, gyógyhatásút. Úgyis azt szeretni ami "egész leveles" tea.
    A derekát féltem, mert már 54 éves és az ismerősi körömben volt már sofőr akit sérvvel műtöttek. Emiatt gondoltam egy masszírozós 12V-ról működő deréktámaszra, de a legutóbb mutatta, hogy olyan ülés van az autóban, ami jobb és bal oldalán külön külön mértékben állítható deréktámaszos. Ez azért profibb megoldás, mint egy külön támasz...
    Vízforralója, termosza van, ezt a teához gondoltam, de így nem köll.
    Hűtő van az autóban, beépített. "Saját" autója van, tehát nem vendéksofőrködik, így a felszerelés az állandó.

Legutóbb mikor érte mentem a fülke kitakarítása tartott a legtovább. Gondoltam még neki valami minőségibb szőnyegre, mert a két ülés közt szőnyeget rakott le (mégiscsak könnyebbazt kirázni, mint a padlót később feltakarítani).

Új hozzászólás Aktív témák