Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
válasz
skristof
üzenetére
Berlin nem merult fel. Soha nam jartam ott, ismerosom sincs.

Jelenleg 3 lehetoseg van:
- London: Jelenleg itt elek, most 80% eselyt latok arra, hogy itt is mardok. Mivel az itteni lehetosegeimmel tisztaban vagyok, ezzel kapcsolatban nem merultek fel kerdesek.
- Zurich: Ennek a tortenetnek mindenkepp szeretnek eselyt adni. Az ottani fizuk tobb mint vonzoak, elmeletben az eletkorulmenyek is. Nem jartam meg ott, par het mulva viszont elmegyek 4-5 napra korulnezni. Sok ismeros dolgozik a varosban, nagyjabol tudom mire szamithatok.
- Becs: Alapvetoen szeretem a varost, jo nehenyszor jartam ott. Kozel van a csaldomhoz is, akik Nyugat Magyarorszagon elnek, viszonylag kozel az osztrak hatarhoz. Ez elozo kettohoz kepest ez mindenkepp plusz pont. Az itteni munkaeropiacra egyelore semmi ralatasom sincs, nem tudom, hogy realis alternativa-e az elozo kettohoz kepest. De pont ezert kerdeztem, hatha nehanyan dolgoznak ott a topikbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest