Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Nem sokára téma lesz a béremelés nálunk és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek kb mi lenne a reális bér.
Villamosmérnök diploma, beágyazott C fejlesztés.
1 év heti 40 órás gyakornokoskodás máshol, majd 1 év főállás ennél a cégnél.Alapvetően elégedettek velem, sok dicséretet kapok. A főnököm kiemelte, hogy nagyon önállóan tudok dolgozni. Mástól visszhallottam, hogy azt mondták rám a főnökék, hogy én vagyok az egyik legjobb.
Bruttó 400-zal vettek fel, amit a próbaidő végén (előzetes megállapodás nélkül) visszamenőlegesen 450-re emeltek.
Egyéb juttatás a 13. havi, a caffetéria, meg tavaly még arra a két hónapra is kaptam prémiumot.
Nem akarok váltani, mert amúgy a csapat remek, jól érzem magam itt, lehet fejlődni, szeretem úgy az egészet, de érdekel, hogy kb mennyi a reális béremelés.
Vagyis inkább bér, nem is emelés, mert tudom, hogy adott helyeken a béremelési hajlam az nagyon változó.
Nálunk szerintem jóval nagyobb a hajlandóság az emelésre, mint amit itt a legtöbben felvázoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest