- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kompakt vízhűtés
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"A sulival egy csomó olyan megoldási módot, logikus gondolkodást és megoldási sémát tanulsz meg észrevétlenül ami aztán beépűl, szóval erős túlzás, hogy 20adrangú a suli."
18 évesen elkeztem melózni. Saját döntés (mehettem volna egyetemre is felvettek normális helyre)
Néha úgy gondolom jobb lett volna ha elmegyek egyetemre, de sosem azért mert úgy gondolnám, hogy kevesebb tudást szedtem össze 3-4 év melóval mint ugyan ennyi egyetemmel. Persze ehhez az kellet, hogy képezzem magamat olyan témákban ami érdekelt is. Lehet, hogy "jobb" lett volna, de csak a szociális élet és kapcsolatépítés célzattal.(#7013) Jhonny06
Hát talán MS MCSE, data vagy BI. Ismerek olyat aki mind a kettőt kimaxolta, és szépen keres vele, de eléggé specifikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest