Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nekem sokszor az a problémám, hogy muszáj lenne váltani, hogy egy bizonyos százaléknál nagyobb emeléseket kapjon az ember - azt nem értem, hogy a legtöbb cégnek miért éri meg, hogy elengednek egy évek óta ott lévő embert, mert nem akarják kifizetni amit kér, majd lehet, hogy utána hasonló összegért felvesznek a helyére valamit (oké, vérfrissítés, az új ember biztos motiváltabb, stb). Ezen kívül az sem igazán tetszik, hogy menjél állásinterjúkra, és az ott kapott ajánlatokkal harcolj ki jobb fizetést.
A másik threadhez hozzászólva itthon szerintem kevés ember van, aki mondjuk elérne 1 milliós fizut, és utána a pénzzel nem lenne elégedett (habár mivel nem tartok ott, lehet, hogy én is az lennék
) - itt már többet számíthat a szakmai fejlődés, változatos kihívások, jobb társadalmi környezet egy esetleges országváltás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLC programozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) - itt már többet számíthat a szakmai fejlődés, változatos kihívások, jobb társadalmi környezet egy esetleges országváltás esetén.