Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is ingyen csinálták,csak olyan jól sikerült,hogy másnap mehettem egy másik orvoshoz,mert elrontották.Neki kellett volna a felvétel,hogy lássuk mi a helyzet.Ingyen kaptam szar ellátást amit saját költségemen csináltathattam meg és még fájdalommal is járt.
Akinek 500k a havi rezsije azt miért kell támogatni?Milliomos ki tudja fizetni.Energetikai szektorban is dolgozom,jól érzem ezt a kamudumát,hogy a végtelenségig meg lehet őket adóztatni.
Because: Pont erről beszélek,hogy fordítva kéne ezt nézni.Addig menni amíg ez meg nem változik.
vzozo: Ja

lord.lakó: Az j9l hangzik,csak nem tudja senki hogy a ballagási pénzből vettem volna,de ment a családnak.Emiatt kint angliai m elő vak ebayről vettem meg használtan.
EQMontoya: Csak a vízum nem elég a hitelhez.Most eléggé megszigorították.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs