- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
válasz
Dr. Akula #4108 üzenetére
A lényeg az, hogy határozatlan ideig lenne. Szerintem nem azért toltak végig velem 3 kört, hogy utána 3 hónap után kirúgjanak.
Igen tudják, hogy még tanulok, azt mondták, hogy maximum elmegyek fizetésnélkülire ha nagyon kell tanulnom. A kövi mondata meg az volt, hogy az a legfontosabb nekik, hogy a munka el legyen végezve és a csapat érdekeit előtérbe kell helyezni.
Az éles figyelem, az kb azt jelenti, hogy ha nem fejlődök, vagy nem hozom azt az alap szintet amit elvárnának, akkor az gáz, gondolom ez ki fog derülni a felvételt követő pár hétben. A legnagyobb baj, hogy nem tudom milyen mércékkel állok szemben.
A harmadik interview skype-on indiai sráccal volt, mondjuk úgy, hogy az angolon még van mit csiszolni, de nem is ez volt a legbefolyásolóbb tényező, ahhoz képest szerintem elég fasza voltam ilyen téren. A rosszabbik része, hogy egy junior állásra pályázok, és mégis úgy ültem ott mintha ezt nem igen vették volna figyelembe. Olyan kérdéseket kaptam, hogy csak pislákoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung galaxy z fold 4
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest