Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
válasz
velizare
üzenetére
Én nagyjából jó voltam gimiben fizikából, még versenyre is mentem, de nem érdekelt 3. évfolyamtól kezdve egyáltalán, negyedikben meg nem is volt már fizikám. Érettségire se mentem belőle. Kellett is a fizika felzárkóztatóra járnom, és nem is elsőre lett meg belőle a zh-m. Na és lám, mégis lett belőlem valaki. Szóval osztom véleményed. Szerintem egy bármilyen informatikai képzésen ezek a matekos, de főleg fizikás tárgyak részben arra (is) valók, hogy bizonyítsuk magunknak (meg persze az egyetemnek), hogy valamilyen elméletet, modellt képesek vagyunk megtanulni, kreált példákon keresztül használni. Hogy aztán kinek mekkora szüksége lesz később erre a tudásra, az más kérdés, és talán ez nem is hangsúlyos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest