Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belotas
csendes tag
Azon én is gondolkodtam, hogy proginf bsc után, vmi pénzügyes msc-re menjek,persze 40 órás meló mellett(abból nem fogok engedni innentől). Amitől tartok, hogy a pénzügyről,jogszabályokról,közgázról kb semmi fogalmam nincs jelenleg. Matekból kaptam bsc-n rendesen, gondolom az ott lévő matekok nem nagy dolgok. Ha fejlesztő maradnék későbbiekben is, akkor megérné valami pénzügyes,közgázos,gazdinfos msc, vagy csak ha saját céget szeretnék majd? Akkor ezek szerint jól gondolom, hogy amit pl egy proginf msc-n kapnék az szakmai tudásba kb nagy nulla, de ha a pénzügyről lenne fogalmam, akkor azt valószínűleg tudnám kamatoztatni a későbbiekben.
Olyan gondom jelenleg szerencsére nincs, hogy azt érezzem ne kellenék, mert eddig 2 helyről is kerestek meg már személyesen, pedig előtte sose dolgoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest