Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Hálózatos dolog jól megy itthon is, simán 5-600 nettó egy senior mérnök, de az nem CCNA, inkább CCNP felett. Kint is vannak ismerőseim, kezdésnek 2000 ejró bruttó körül szoktak kapni, attól függően mennyire frekventált város. Arra kell figyelni, hogy a CCNA annyit mond el rólad, hogy kb láttál már élőben cisco eszközt és tudod mi az a subnet mask. Szóval én rámennék a CCNP-re rögtön a CCNA után, önképzéssel simán megoldható, én régen rendeltem innen-onnan eszközöket gyakorolni is. Aztán utána már lehet nézegetni külföldön. De elsőre én bepróbálkoznék itthon is, mert nagyon jó cégek vannak Pesten is és közel sem állja meg a helyét a felvetés, hogy kint jobban bánnak veled, jobban a körülmények stb. Kint csak egy bevándorló vagy, akár tetszik akár nem.
ps. Amúgy csomó suliban van mostanában Cisco akadémia és miközben ötöd és hatod éven nyomod az OKJ-t, lehet mellette Cisco-t nyomkodni, ami jó dolog. Csak mondom, magában kevés, rá kell menni a CCNP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest