Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin
üzenetére
Ugy lehet felkesziteni hogy nem irsz egy sor JS kodot sem
Azt nem különösebben nagy ügy elintézni, hogy legyen nagyon kevés számú legfelső szintű div, azokon alapból display: none, és az js-ből legyen átállítva block / inline vagy akármire. Ha js nem fut, nem fog látszani semmi, csak egy üzenet, hogy kedves felhasználó, leszel szíves engedélyezni a js-t.
De különben csatlakoznék azokhoz, akik tojnak rá. Aki letiltja a js-t, csak ignore, és nem foglalkozni vele, mi lesz az oldallal. Aki egy hulladék vacakot akar böngészőnek hívni, had büfögjön, amit csak akar, de ha az oldalt is akarja, lesz szíves letölteni egy böngészőt - chrome.
Én például bele írtam a user guide-ba, hogy figyi felhasználó, nincs itt semmi ördöngösség, de ha valami mégsem megy, légyszi töltsd le ezt a böngészőt, és oda adtam egy chrome linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest