- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7878 üzenetére
"jsfiddle-nek a html részébe erőltetted bele a javascriptet
"
Merő lustaság, ahogy az inline style és a <br /><br /> is. Sorry
"Aztán a js-ben dataset-et nem használtad jól."
Datasetet? Úgy tudom azt én nem is használtam az első verziós kódban. Vagy de?
" klasszikus es5 ...Béna metódus elnevezés (MyFunction WTF?) "
Hallottam már valamit ES6-ról de lövésem sincs amúgy mi az, ennek utána kéne olvasnom.
Tutorialokat olvasgatva férceltem össze a kódot. És amikor ilyeneket csinálok, akkor meghagyom az eredeti elnevezéseket, amíg mással nem ütközik. Amúgy sok netes tutorialban a myFunction() elnevezést használnak a példakódban. Nem én találtam ki."minden sornál meg lehetett volna állni, és kifejteni, hogy mi miért nem jó"
Természetesen minden új infót szívesen veszek (mi miért nem jó, hogy lehetne jobb), mert abból tudok tanulni és fejlődni. Nem végzek semmilyen webfejlesztői sulit, a netről szedem össze a tudást, ami néha nem biztos hogy a jó irányba visz, épp ezért vagyok ezen a fórumon is, mert itt vannak a témában tapasztaltabb fórumozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest