Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
"jsfiddle-nek a html részébe erőltetted bele a javascriptet
"Merő lustaság, ahogy az inline style és a <br /><br /> is. Sorry

"Aztán a js-ben dataset-et nem használtad jól."
Datasetet? Úgy tudom azt én nem is használtam az első verziós kódban. Vagy de?
" klasszikus es5 ...Béna metódus elnevezés (MyFunction WTF?) "
Hallottam már valamit ES6-ról de lövésem sincs amúgy mi az, ennek utána kéne olvasnom.
Tutorialokat olvasgatva férceltem össze a kódot. És amikor ilyeneket csinálok, akkor meghagyom az eredeti elnevezéseket, amíg mással nem ütközik. Amúgy sok netes tutorialban a myFunction() elnevezést használnak a példakódban. Nem én találtam ki.
"minden sornál meg lehetett volna állni, és kifejteni, hogy mi miért nem jó"
Természetesen minden új infót szívesen veszek (mi miért nem jó, hogy lehetne jobb), mert abból tudok tanulni és fejlődni. Nem végzek semmilyen webfejlesztői sulit, a netről szedem össze a tudást, ami néha nem biztos hogy a jó irányba visz, épp ezért vagyok ezen a fórumon is, mert itt vannak a témában tapasztaltabb fórumozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"