Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Életem első (rendes)munkában töltött hete után eléggé vegyes érzéseim támadtak a vue-vel kapcsolatban.
Java backend fölött toljuk az összes projektben kivétel nélkül a vue-t.
A slotok nagyon haszosak és szép kódot eredményeznek, de a formok kezelésénél és a two way data bindingnal eléggé elpattant bennem ez-az. Vagy legalábbis nekem már kilóméterekről bűzilk az a pattern amihez konstans lodash cloneDeepek kellenek, csak hogy biztos jók legyenek a propok....A typescriptelt reacthez szokott kis lelkemnek azért okoztak fájdalmat ezek a random sztringes mapolások meg prop interfész dolgok.
Ezeken kívül még mindig jóval szebb a komponens layout, nem lesz spagettikód JSX-ed, (akármennyire is hiányzik néha az ereje) és szerintem a styleolás megoldásában még mindig a vue a legjobb/leglogikusabb.
Marad nálam és remélem industryban is standard a react de egy kis frissességnek nem rossz framework a vue.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest