Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Napokban kezdtem el olvasgatni a Javascript OOP után, és máris lenne egy kérdésem, amit jobb ha valaki megválaszol mielőtt még megkavarodik bennem a dolog.
Szóval ahogy én eddig értelmeztem a dolgot, vannak a constructor féle és literal féle object. Mikor melyiket használjak? Az előbbit ha több példányt is akarunk, utóbbit ha csak elég 1 példány?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ahogy én eddig értelmeztem a dolgot, vannak a constructor féle és literal féle object. Mikor melyiket használjak? Az előbbit ha több példányt is akarunk, utóbbit ha csak elég 1 példány?