Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lézervágás, gravírozás
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ez oké, amikor egyedül toljuk a saját garázs projektben, viszont csapatban illik a standardek, konvenciók, ajánlások szerint fejleszteni, mert jó esetben ez az, ahogyan a többi csapattag is fejleszt, egy új csapattagot így lehet legkönnyebben beilleszteni. Volt szerencsem mar sokfele tragya munkahoz sajnos, ahol a tragya megoldasok valtak konvenciokka, es igen kellemetlen tud lenni, mikor mindenki hulye a csapatban, csak en vagyok helikopter.
Nalam az & PR-nel azért menne a levesbe boolean operandusok eseten, mert a fejlesztok tobbsege szerintem csak a bitenkenti ES jelenteset, egeszeken ertelmezve ismeri es dobna egy exceptiont, ha ilyet lat, es ez netto kidobott ido, ha egy sima feltetelen gondolkodni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nalam az & PR-nel azért menne a levesbe boolean operandusok eseten, mert a fejlesztok tobbsege szerintem csak a bitenkenti ES jelenteset, egeszeken ertelmezve ismeri es dobna egy exceptiont, ha ilyet lat, es ez netto kidobott ido, ha egy sima feltetelen gondolkodni kell.