- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone #9917 üzenetére
Ez oké, amikor egyedül toljuk a saját garázs projektben, viszont csapatban illik a standardek, konvenciók, ajánlások szerint fejleszteni, mert jó esetben ez az, ahogyan a többi csapattag is fejleszt, egy új csapattagot így lehet legkönnyebben beilleszteni. Volt szerencsem mar sokfele tragya munkahoz sajnos, ahol a tragya megoldasok valtak konvenciokka, es igen kellemetlen tud lenni, mikor mindenki hulye a csapatban, csak en vagyok helikopter.
Nalam az & PR-nel azért menne a levesbe boolean operandusok eseten, mert a fejlesztok tobbsege szerintem csak a bitenkenti ES jelenteset, egeszeken ertelmezve ismeri es dobna egy exceptiont, ha ilyet lat, es ez netto kidobott ido, ha egy sima feltetelen gondolkodni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest