Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sokimm

senior tag

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni egy dologban. Netes HID eszköz include-jából szeretnék adatot nyerni.
    https://github.com/nyholku/purejavahidapi

Van egy ilyen kódom:

import purejavahidapi.*;
    List<HidDeviceInfo> devList = PureJavaHidApi.enumerateDevices();
    for (HidDeviceInfo info : devList);

System.out.printf("VID = 0x%04X PID = 0x%04X Manufacturer = %s Product = %s\n",
    info.getVendorId(),
    info.getProductId(),
    info.getManufacturerString(),
    info.getProductString(),

Erre ezt az output-ot kapom:
    VID = 0x046A PID = 0x0023 Manufacturer = null Product = null
    VID = 0x12CF PID = 0x0186 Manufacturer = COOLER MASTER Product = CM STORM INFERNO GAMING MOUSE

Azt szeretném elérni, hogy megkeressen egy eszközt (példának okáért a CM STORM INFERNO GAMING MOUSE nevűt, majd a VID és PID értékeket adjuk tovább egy változónak (hogy tudjam majd feldolgozni a bejövő adatokat)).

Ezzel próbálom szűrni a cikluson belüli végigfutást (mikor mit csináljon), de sikertelenül.

if (info.getProductString() instanceof String /*mert néha null értékű, és hibát dob*/ && AskDeviceName=="CM STORM INFERNO GAMING MOUSE") {
    System.out.println("mach");
    VendorID = info.getProductId();
    ProductID = info.getProductId();
    } else {
    System.out.println("nem jó az if");
    }

Azt már tudom, hogy tuti String az adat, és a mérete is konstans, de mégsem talál egyezést a beírt adatommal.
    Mit rontok el?
    Szándékosan nem az ID-kkal azonosítom, mert a user interface grafikus felületen a neve alapján választjuk majd ki, hogy melyik eszközt akarom használni, amit majd a gép az ID-k alapján azonosít.

Új hozzászólás Aktív témák