Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
[HAXE][Java][ObjektumOrientáltság]
Sziasztok !Szinte biztos vagyok benne, hogy rossz helyre írok, de nem találtam olyan topicot, ami a HAXE programozási nyelvről szólna. Most kezd úgymond felfutni és egyre több cégnél kezdik használni.
Foglalkozik-e valaki közületek vele?
Tudnátok-e ajánlani olyan oktató oldalt, tutorialt, stb..., amit próbáltatok és jól végigfuttatja a tanulót az alapokon?Én kezdő java fejlesztő vagyok. Tehát ismerem az alapokat és az objektumorientáltság alap elméletét. Ezekhez mérten szeretném elkezdni a Java mellett a HAXE-ot is tanulni. Majd Java és HAXE együttesével szeretnék foglalkozni.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- POS érintőképernyős 15,6 monitor Elo Touch, NFC kártyaolvasóval
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest