- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Én inkább vagyok híve egy olyan megoldásnak, ahol inkább a ciklus feltételeinek kiértékelésénél próbálod megoldani a kilépést."
Nem véletlenül mondtam az előbb a foreach-ciklust, még ki is hangsúlyoztam, hogy nem sima for ciklusról van szó. Magyarul nincs ciklusfeltétel, kész. Cserébe magának a ciklusnak a "fejléce" szebb tud lenni, nincs szükség indexelésre, és így tovább, hát ugye a foreach-ciklus szépsége. Berakva egy if(...) { break; }-et (nyilván szépen tördelve) semmivel sem lesz rondább, ha az nem valahol egy túl nagyra hízott ciklustörzs (eleve már itt kezdődik a gond) közepén helyezkedik el valahol, teljesen egyértelmű a ciklus megszakítása, szóval nem igazán tudom felfogni, nálad miért nem menne át a kódreview-n. Erre mondtam, hogy sokszor nevetségesek ezek a teljesen rugalmatlan "szabályok". Vannak általános irányelvek, amiktől rondább vagy szebb lesz egy kód, de általánosítani itt is tök felesleges.Sima for ciklusnál teljesen érthető, egy foreach-nél nem, nem lesz tőle rondább a kód, ha a kódot olvasó emberke számára nem egyértelmű, hogy ott bizony valamitől függően kilépés lesz a ciklusból, hát akkor nem a kód írójával van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest