Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Ide is bemásolom amit az androidos csoportba írtam, mert nem teljesen android specifikus a probléma:
Nem rég kezdtem az android programozást és most belefutottam egy nem túl bonyolultnak tűnő problémába, le próbálom írni röviden:
Randomra színezek objektumokat (ez most mindegy, lehet button, layout, akármilyen viewnak a backgroundja), idáig rendben is van, csak szeretném ezeknek a színeknek a nevét visszakérni futás időben vagy akárhogy, pl ha onClick-kel valamelyik objektumra kattintanak/nyomnak akkor annak a színét kiírja pl Toastban.
Linkelem az eddigi programkódomat, de lehet hogy máshogy kellene nekifutni ennek az egésznek:
[link]Kikommenteztem a felesleges sorokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gurulunk, WAZE?!
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- SkyShowtime
- Lexus, Toyota topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest