Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBG
    senior tag

Semmi vitám nincs veled, csak csodálkoztam, hogy mire gondolsz, és azért kötöttem bele mert érdekel ez az "altéma". :)

A bytebuffer tömböt tényleg ki lehetne szedni, az úgyis mindig felülíródik, felesleges mindig létrehozni.
    A finally is teljesen jogos, de itt valszeg nem ez lesz a probléma, mindenesetre érdemes ezt a konvenciót követni. Vagy ha van Java 7-re lehetőség, akkor még jobb a try-with-resources blokk.

Nem tudom mennyi fájlról van szó és mekkora méretről, érdemes kipróbálni másik OS-n is, egyébként érdekes a probléma, mert kvázi triviális dologról van szó, ami ráadásul rohadtul gyakori művelet is.

Ami még most eszembe jutott, hogy meg kéne próbálni NIO2 fájlmásolással, lehet, hogy segít rajta, és a kód is rohadtul leegyszerűsödik. Persze ez is csak Java 7-el.

Azért is írtam, hogy tipp, mivel magam sem számítottam gyökeres változásra, de cserébe írtam még pár lehetőséget :) Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy már design szempontjából célszerűbb loopon kívül deklarálni ebben az esetben a streameket. :)

Új hozzászólás Aktív témák