Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Ezt posztot az Android programozás -hoz is beírtam, de mivel Java -hoz is kapcsolódik, ezért ide is beírom. Tehát:
szeretnék kérni egy kis segítséget Tőletek, ugyanis Android platformmal kapcsolatban fogok szakdolgozatot írni, illetve részt venni egy projektben.
A dolgozat címe: Android alkalmazások minőségbiztosítása - egy minősítő modell kidolgozása és eredményeinek validálása.
Elég tág téma így első hallásra, ezért is megpróbálom behatárolni nagyjából.
Először is ezen a projekten 3 fő fog dolgozni, beleértve engem is.
Ezek a körök kerülnek feldolgozásra, illetve ezeket kellene feldolgozni a projekt során:1) Android GUI XML-ek elemzése, új metrikák definiálása
magának az Android alkalmazás felhasználói felületének elemzése meglévő illetve új metrikák bevezetésével
2) Andorid Java kód elemzése, új metrikák definiálása
Android specifikus kód elemzése meglévő illetve új metrikák bevezetésével
3) Minőségi modell adaptálása Androidra, minőségi eredmények és felhasználói vélemények statisztikai összefüggéseinek keresése
az előző két pontban definiált részek használata és eredményeinek felhasználása a felhasználói visszajelzések összehasonlításábanLátható, hogy nem új keletű dolgok kerülnek feldolgozásra, elemzésre, hanem már létező (különálló) rendszert kell átdolgozni magára az Android platformra.
Annyiban új a dolog, hogy még nem igazán vannak speciel Android alkalmazások minőségbiztosításával foglalkozó területek, projektek, ebből adódóan ez a projekt leginkább kutatás/fejlesztés témába sorolható.
Ehhez elsősorban irodalmat kell kutatni.
Találtam is ezzel foglalkozó cikket, SAMOA (ha valaki tud ehhez hasonló cikket, publikációt akkor azt is szívesen veszem).Illetve lenne még kérdésem, ami leginkább azokhoz szól, akik foglalkoztak/foglalkoznak szoftverek minőségbiztosításával:
Érdekelne engem minden ezzel kapcsolatos forrás, tehát amit érdemes feldolgozni, ami mentén érdemes elindulni. (link, cikk, publikáció, bármi)
Ez vonatkozik mind az XML, illetve az Android specifikus Java kódra.
Pl. Android specifikus szabályok gyűjteményeAjánlásokat illetve a segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest