Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nekem bajom lenne a Swingworkerrel (de lehet inkább a java futtatókörnyezetet kellene hangolnom, a végén kiderül miért).
Eddig nem bajlódtam azzal, hogy megakasztják a felületet az adatbázisműveletek, amiket a program előző verziója is használt, de most bonyolítani/"fürgébbé" tenni akartam a programotLétrehoztam egy új osztályt ami megvalósítja a Swingworker-t . Elég sokszor példányosítom az osztályt, és hívom az execute() metódusát, és ahogy nézem megmarad a memóriában (java.exe memfoglalása nő, minden execute() során, de addig még sose próbáltam, hogy be is teljen a teljes memória, viszont gyengébb gépre lenne a progi). Próbáltam .cancel()-t is, hívni, ha utólag (!) kiderül, hogy nem kellett volna futnia (igazából a műveletek alig tartanak 1-2 másodpercig, de közben egy táblában elmozdulhat a sorkijelölés, ami hatására újra indul a példányosítás és az execute() közvetetten).
Próbáltam a garbage collectort is hívogatni, de csak egy picit ugrik vissza. Igazából csak akkor csökken le a programot futtató java.exe memfoglalása, ha az alkalmazást lecsukom a tálcára, akkor viszont teljesen, még talán kisebb is lesz a memfoglalás, mint mikor elindult a program. Esetleg ez egy prefetch szerű dolog a java.exe-ban, és automatikusan alkalmazkodik a szabad memóriához?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Cisco WS-C3650-24PS-L V05 switch - (PWR-C2-640WAC V03 , 3 x FAN-T1 V01) - 24 portos
- Cisco WS-C3650-48FS-L Switch - V05(PWR-C2-1025WAC V02 , 3 x FAN-T1 V01) - 48 port
- Dell E02M005 PowerVault MD3400 - 12x3.5" SAS Raid - Piaci ár alatt
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő