Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
tehát nem lehet így. Ezt én is megtalátam.
Nem értem miért nem fejlesztik a JPQL-t is, vannak minden DB-ben működő, de JPQL-ben nem létező funkciók. Ez a találat limitálás tól-ig is ilyen. Van ahol "LIMIT" van ahol "TOP", de ugyan az az implementáció elintézné...Pár hónapja egyébként ilyen hibernate hackel raktam bele a GROUP_CONCAT-ot (amit szintén szinte minden DB tud, ez esetben a H2 is, csak JPQL-ben nem volt ilyen):
public class SqlFunctionsMetadataBuilderContributor implements MetadataBuilderContributor {@Overridepublic void contribute(MetadataBuilder metadataBuilder) {metadataBuilder.applySqlFunction("group_concat", new StandardSQLFunction("group_concat", StandardBasicTypes.STRING));}}
Aztán ment pl:...dto.Photolist(p.user.id, GROUP_CONCAT(p.id)) FROM Photo p WHERE p.user.id IN ?1...Lehet itt is kipróbálom... majd munkaidőben
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest