- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
walgud6
tag
Konkrétan az érdekelne, hogy melyik típusra érdemes beruházni.
Néhány szempont:
- könnyű hordozhatóság, mert sokat ingázok
- Ne csak 1-2 évig legyen elegendő az erőforrás fejlesztésre
- hosszú üzemidő (eddigi ismereteim alapján, ez nem probléma egyik modellnél sem)
- Java fejlesztésre használnám leginkább, talán local db is futna rajta
A hordozhatóság szempontjából a 13"-os modellek a nyerők, viszont itt meg is állt a tudományom. Kicsit utánaolvasva a témának, annyi lejött, hogy azért kisebb erőforrásal is hoznak olyan szintet, mint nagyobb erőforrású win-es gépek. Az viszont nem tudom, hogy Air vagy Pro, mennyi RAM-al, SSD-ből gondolom a 128-as is elég (külső HDD orvosolja a helyhiányt). Windows-os üzleti gépekkel van tapasztalatom eddig, ott a 16GB RAM szerintem elvárt, local db+ IDE + böngésző néhány tabbal + DB nézegető + egyéb apróságok.
Szóval összefoglalva, szükséges a Pro vagy az Air is elegendő, kell a 16 GB RAM vagy 8-al is vígan el lehet lenni?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest