Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
walgud6
tag
Konkrétan az érdekelne, hogy melyik típusra érdemes beruházni.
Néhány szempont:
- könnyű hordozhatóság, mert sokat ingázok
- Ne csak 1-2 évig legyen elegendő az erőforrás fejlesztésre
- hosszú üzemidő (eddigi ismereteim alapján, ez nem probléma egyik modellnél sem)
- Java fejlesztésre használnám leginkább, talán local db is futna rajta
A hordozhatóság szempontjából a 13"-os modellek a nyerők, viszont itt meg is állt a tudományom. Kicsit utánaolvasva a témának, annyi lejött, hogy azért kisebb erőforrásal is hoznak olyan szintet, mint nagyobb erőforrású win-es gépek. Az viszont nem tudom, hogy Air vagy Pro, mennyi RAM-al, SSD-ből gondolom a 128-as is elég (külső HDD orvosolja a helyhiányt). Windows-os üzleti gépekkel van tapasztalatom eddig, ott a 16GB RAM szerintem elvárt, local db+ IDE + böngésző néhány tabbal + DB nézegető + egyéb apróságok.
Szóval összefoglalva, szükséges a Pro vagy az Air is elegendő, kell a 16 GB RAM vagy 8-al is vígan el lehet lenni?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest