Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
Csaby25 #10836 üzenetére
Innen kell letölteni? [link]
Ebben nincs jfxrt.jar fájl, tudtommal ez kell és a jfxswt.jar
Ha nem adom meg a jfxrt.jar-t nem is tudja importálni a javafx-et.
Telepítettem a JavaFX Scene Builder 2.0-t, ebben van jfxrt.jar. Megadtam neki, így már importálja, kiterjesztem a Application osztályt, futáskor hibát ad:
"Error: Could not find or load main class TestFX
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: javafx/application/Application"Nem tudtam megnyitni az Application.class forrástfájlt, nem találta. Megadtam neki az src.zip forrást ami a javafx-sdk-13.0.1-ban található, amit innen szedtem le: https://openjfx.io/
Most mar megnyitja forrástfájlt, de ugyanez a hiba maradt. Valami ötlet? Mindez Eclipse 2019-12-ben....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest