Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En lattam 5+ eves tapasztalattal rendelkezo java programozot, aki nem volt tisztaban a szamok (sot: sima, 1-2-4 byte-os elojeltelen egeszek) memoriaban valo tarolasanak mikentjevel. Nezett nagyott mikor egy byte-stream-ben kellett volna adott modon a periferiara kuldenie...
(Arra mar nem emlekszem, hogy a kettes szamrendszer mennyire volt neki ujdonsag, de amikor a kettes komplemens elokerult, az tuti nullarol kellett neki elmondani.)
Ja es diplomaja volt mernoki szakrol, nem ilyen himi-humi tanfolyamos, meg ugy kb. 5 evvel ezelotti sztori, nem is azert vettek fel mert barkit.
A kedvencem a temaban akkor is az a 4. eves prog.terv.mat-os, aki a koleszban jott nekem, hogy "torol a space!" - nem ismerte az insert billentyut...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest