Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En lattam 5+ eves tapasztalattal rendelkezo java programozot, aki nem volt tisztaban a szamok (sot: sima, 1-2-4 byte-os elojeltelen egeszek) memoriaban valo tarolasanak mikentjevel. Nezett nagyott mikor egy byte-stream-ben kellett volna adott modon a periferiara kuldenie...
(Arra mar nem emlekszem, hogy a kettes szamrendszer mennyire volt neki ujdonsag, de amikor a kettes komplemens elokerult, az tuti nullarol kellett neki elmondani.)
Ja es diplomaja volt mernoki szakrol, nem ilyen himi-humi tanfolyamos, meg ugy kb. 5 evvel ezelotti sztori, nem is azert vettek fel mert barkit.
A kedvencem a temaban akkor is az a 4. eves prog.terv.mat-os, aki a koleszban jott nekem, hogy "torol a space!" - nem ismerte az insert billentyut...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest